NAKON KAČAVENDE I ĐEDOVIĆA ONA JE TREĆI UČESNIK ELITE! Mlada i spremna na sve raspametiće gledaoce, niko neće ostati RAVNODUŠAN!
Foto: Shutterstock, printscreen/pink, Ilustracija

BIĆE ŽESTOKO

NAKON KAČAVENDE I ĐEDOVIĆA ONA JE TREĆI UČESNIK ELITE! Mlada i spremna na sve raspametiće gledaoce, niko neće ostati RAVNODUŠAN!

Stars -

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu publiku.

Zadruga 7
foto: Printscreen

Televizija Pink,rešila je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno biti potpuno drugačija od svega do sada.

Pored Milene Kačavende i Marka Đedović koji su zvanično najavljeni kao takmičari u ovom projektu, gledaćete i Vanju Bogićević koja je pre nekoliko dana potpisala ugovor.

Vanja Bogićević
foto: Printskrin/Instagram

Ova lepotica dogovorila je sve detalje saradnje i biće jedna od učesnika ''Elite''.

Vanja ima 20 godina i rođena je u Šapcu. Na njenu lepotu i atraktivnost niko neće ostati ravnodušan, a sama produkcija ulaže velike nade u njeno učešće.

Zadruga 7, Zadruga
foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track