NIJE SE PLOVILO, ALI SE ZATO ODLIČNO PEVALO! Loznica pevala u glas sa Željkom Samardžićem, ređao hit za hitom
Foto: T. Ilić

NIJE SE PLOVILO, ALI SE ZATO ODLIČNO PEVALO! Loznica pevala u glas sa Željkom Samardžićem, ređao hit za hitom

Stars -

LOZNICA - Zbog najave lošeg vremena 17. regata "Drina je samo jedna" nije održana u subotu, ali je zato koncert Željka Samardžića najavljen za veče posle održan na zadovoljstvo Lozničana i njihovih gostiju. Veče nije svojom svežinom podsećalo na avgustovsko, ali je od prvog tona pa u naredna dva sata sve koji su se našli na lozničkog šetalištu zagrejao Samardžić svojom pesmom, ređajući hit za hitom.

Željko Samardžić
foto: T. Ilić

Pevalo se horski, a svaka pesma nailazila je na oduševljenje publike u kojoj je bilo mnogo mladih koji nisu bili rođeni pre dve, tri decenije kada su snimljeni hitovi koje su znali od reči do reči.

Samardžić je u dosadašnjoj karijeri snimio gomilu pesmama koja je brzo našla put do publike pa je svaka bila "baš ona prava", od neizostavne "Grlice", "Sve je surovo", "Pokaži mi šta znaš", preko ’’Zaustavite januar’’, "Devet hiljada metara"...

Željko Samardžić
foto: T. Ilić

U publici je bilo svih generacija, a brojni tinejdžeri garant su da stasava nova publika koja voli muzički pravac popularnog Mostarca koji je od prvog velikog hita "Sipajte mi još jedan viski" ili "Slutim", naišao na simpatije publike koju je ’’kupio’’ glasom, šarmom i pesmama. ’’Grlica’’ ga je vinula u visine na kojima i danas ’’leti’’, a zašto dugo traje pokazao je sinoć na prepunom šetalištu, možda nikada punijem. On je posle nastupa izjavio da je svuda, ’’Od Vardara pa do Triglava’’ gde god da peva ’’prelepo’’, a zahvalio se Lozničanima što su mu priredili noć koju će uvek pamtiti. Priprema nove pesme pa se uskoro mogu očekivati još hitova koji će obradovati njegovu brojnu publiku i trajati decenijama.

Željko Samardžić
foto: T. Ilić

Inače, Lozničani su ovoga leta imali priliku da uživaju u gomili dobrih koncerata za sve ukuse, od "Artan lili", "Buč Kesidija" i "Parnog valjka", preko Alena Islamovića i benda "Rok ko fol" do Stefana Milenkovića, festivala "Na raskrsnici", gde se slušala salsa, džez i pop hitovi u izvođenju gudača, do Samardžića koji je priredio veče za pamćenje.

T. Ilić

Bonus video:

00:40

Željko Samardžić oduševio u Paraćinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track