DARA BUBAMARA PROZIVA KOLEGINICE: U tangama idem na plažu, a ne na nastupe kao neke
Foto: A.J. Panić

DARA BUBAMARA PROZIVA KOLEGINICE: U tangama idem na plažu, a ne na nastupe kao neke

Stars -

Dara Bubamara kaže da samo na plaži nosi tanga kopaći, a ne na nastupima kao neke njene koleginice. Pevačica je otkrila i recept za opstanak na estradi, preko 30 godina.

Tvoje koleginice pevaju u tangama. Zašto se i ti tako ne oblačiš?

- Zašto da pevam u tangama?! Tako idem na plažu i to samo u inostranstvo, a ne na nastupe kao neke moje "koleginice". Pevačica sam, imam toliko hitova, glas i energiju ne treba mi to. Pa i ovaj dekolte je previše, zamisli da obučem još i tange?! Imala bih tri meseca uzastopne nastupe u Crnoj Gori, i to svaki dan pred oko 50.000 ljudi!

Kažu da si traženija nego ikad?

- Nikad mi se nije desilo za 30 godina karijere da me toliko traže! Gazde klubova me mole da otkažem druge nastupe, pa da pevam kod njih. Dva dana sam u Crnoj Gori, pa idem dva dana u Hrvatsku, pa u Bosnu, a onda opet u Crnu Goru... Ni sama ne znam koliko dana pevam bez pauze. Krajem meseca odoh na odmor i ništa me ne zanima.

1 / 9 Foto: A.J. Panić

Odakle ti snaga?

Imam konjsku snagu i zato opstajem godinama. Imaš neke pevače koji nemaju ni snage ni volje, a kratko su na estradi, pa se često zapitam koliko sam ih do sada ispratila. Budu ekstra popularni i uzimaju odlične honorare, ali posle tri godine nestanu.

Neke tvoje koleginice se žale da nemaju posla jer ih druge sabotiraju?

- Što mene niko nije blokirao ili sabotirao? Ceca, Aleksandra Prijović i ja radimo pun gas.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:23

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track