PO NJOJ JE NASTALA ČUVENA KLETVA Bila je kraljica TV lapsusa, niko je NIJE RAZUMEO, a onda je nestala! Evo čemu se posvetila!
Foto: Printscreen/Youtube

Bila je omiljeno TV LICE

PO NJOJ JE NASTALA ČUVENA KLETVA Bila je kraljica TV lapsusa, niko je NIJE RAZUMEO, a onda je nestala! Evo čemu se posvetila!

Stars -

Ines Gavrilović je bila veoma popularna u našem regionu i jedna od najomiljenijih TV lica.

Ona je dugo vodila emisiju "Nedeljno popodne" i nakon toga postala je prva voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Bivši učesnici se i dalje sećaju Ines s prisnošću, čak i nakon dve decenije.

Ines se izdvajala elokvencijom, ali i vrlo brzim govorom u kom bi ponekad dolazilo do lapsusa, a time je pobrala samo još više simpatija publike.

Ines Gavrilović
foto: Printscreen

Pričala je toliko brzo da je postojala i "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović". Ali njeno "Nedeljno popodne" gledaoci nisu propuštali. Osim pomenute emisije bila je i prva voditeljka "Zvezdi Granda".

Umela je da napravi i incidente kao što je onaj kada je Minimaksu čestitala prelazak sa "Pinka" na "Palmu", ali nikada nije dobila otkaz na televiziji.

Ipak, kada je vila na vrhuncu popularnosti, voditeljka je rešila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da mediji pišu o njoj. Kako su svojevremeno pisali domaći portali, Ines se pojavjivala na izložbama pasa, a danas je posvećena majka i porodična žena.

Ona ima profil na društvenoj mreži Instagram, gde uglavnom deli pejzaže i porodične fotografije, a jednom prilikom je pokazala kako danas izgleda. Kao da je vreme stalo!

kurir.rs

Bonus video:

01:09

Aleksandra Prijović o pucnjavi na nastupu u Mostaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track