NEMEŠ IZ VELIKOG BRATA PROMENIO IDENTITET: Posle nestanka bivše žene Marijane Seifet uzeo drugo ime i započeo novi život
Foto: Kurir TV

NEMEŠ IZ VELIKOG BRATA PROMENIO IDENTITET: Posle nestanka bivše žene Marijane Seifet uzeo drugo ime i započeo novi život

Stars -

Nikolu Nemeševića Nemeša mnogi pamte po učešću u rijalitiju "Veliki brat", gde je imao romansu sa Splićankom Marijanom Seifert, koja se nekoliko meseci vodi kao nestala osoba.

Rijaliti par se potom i venčao, ali brak nije opstao. Nikola se nakon toga ponovno oženio, a nedavno je postao i otac jedne preslatke devojčice.

Marijana Čvrljak, Marijana Seifert, Nikola Nemešević Nemeš
foto: Zorana Jevtić

Nemeš je nastavio da se bavi muzikom, koja mu je prva ljubav, a sada se potpuno posvetio karijeri, čak je promenio i umetničko ime.

Nemeš je izbacio pesmu, ali pod imenom Boban Džunglica, pa je objasnio kako je do toga došlo.

- Boban Džunglica je nastao 2015. godine dok sam prolazio kroz Žminj. Za celu priču bi nam bilo potrebno bar 15 stranica teksta - rekao je pevač, pa otkrio po čemu se Boban razlikuje od Nemeša.

- Boban se svima daje u potpunosti, voli da bude u akciji sve vreme i zna da nema nikakvih prepreka u životu. Nikola se povukao - istakao je bivši učesnik Velikog brata.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

04:20

PONOVO RADI BIOSKOP! Građani Sremske Mitrovice opet uživaju u filmovima, ali njihove projekcije NE LIČE NI NA JEDNU DRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja