MILJANA OTIŠLA KOD STANE DA JOJ VRATI ZOLU: Kulićka svako jutro sad radi OVO, a jedan RITUAL je odmah uradila
Foto: Ana Paunković, Petar Aleksić

MILJANA OTIŠLA KOD STANE DA JOJ VRATI ZOLU: Kulićka svako jutro sad radi OVO, a jedan RITUAL je odmah uradila

Rijaliti -

Miljana Kulić je otišla kod vračare, kako bi vratila Zolu i potpuno se rešila Bebice!

Miljana Kulić sprema se da uđe u "Elitu", iako se tome žestoko protivi njena porodica. Kako saznaje Star, nakon svađe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ona je viđena u jednom malom mestu pored Beograda, gde je posetila vračaru Stanu.

U pitanju je žena kod koje su mnogi odlazili za pomoć i koja ne želi da primi svakoga, ima 76 godina i odlično poznaje Miljanu i Mariju, jer su je posetile nekoliko puta. Sada je Miljana kod nje otišla sama i zamolila je da učini sve, kako bi joj se Zola vratio:

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Miljana je sigurna da će i Zola ući u rijaliti i ona to vidi kao šansu za pomirenjem. Marija sigurno ove sezone neće biti učesnik, što njenu ćerku raduje, jer joj neće stajati na putu. Miljana je zato sama otišla kod Stane i rekla joj da želi da vrati Zolu, a da se otarasi Bebice. Stana joj je rekla da joj se Zola neće vratiti, sve dok joj je Bebica u blizini. Napravile su tri rituala, a Miksi je ponela sliku i Bebice i Zole - govori izvor.

- Dala neku vodicu i rekla joj da se time umiva ujutru i uveče i svaki put kad to uradi, da izgovori Zolino ime. Rekla joj je da neku Bebicinu stvar zapali i da to baci niz reku, kako bi on otišao svojim putem. Treći ritual je napravljen od Zoline majice, koju je ona natopila u neki ljubavni napitak i Miljani rekla da to ne skida. Kada je izašla od Stane, poslala je Zoli poruku i rekla mu da više nije sa Bebicom, ali joj on nije odgovorio - objašnjava izvor.

kurir.rs/star

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track