"NISAM MISLILA DA ĆE DA SE VENČAJU!" Ovo je prava ISTINA o odnosu Dijane i Jelene Đoković a evo zbog čega je došlo do MIMOILAŽENJA
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Evo kako se slažu svekrva i snaja

"NISAM MISLILA DA ĆE DA SE VENČAJU!" Ovo je prava ISTINA o odnosu Dijane i Jelene Đoković a evo zbog čega je došlo do MIMOILAŽENJA

Stars -

Jelena i Novak Đoković trenutno su u Crnoj Gori, gde je najbolji teniser svih vremena spojio lepo i korisno.

Naime, on u Herceg Novom redovno trenira sa svojim timom, a u slobodno vreme uživa na plaži i u koncertima, gde se ludo zabavlja sa porodicom.

Njegova supruga Jelena prati ga u stopu, a tu su i Novakova braća Đorđe i Marko.

Dijana Đoković
foto: Victor Joly/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Roditelji Novaka Đokovića Dijana i Srđan, od početka karijere našeg asa verovali su u njega i podržavali ga svim srcem.

A kada je reč o odnosu svekrve i snaje, Dijane i Jelene u par navrata Jelena je stavila do znanja koliko poštuje Dijanu.

Naime, nakon velike Noletove pobede na "Australian Openu", Jelena je podelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko "Majka".

Sa druge strane Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju decu, ali se ne meša u isti.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Jelena Đoković
foto: Pritnscreen

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Dijana je jednom prilikom komentarisala vezu sina sa Jelenom.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

- Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari", otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Dijana i Jelena nakon velikih pobeda Novaka Đokovića često su najveselije na proslavama, a neretko javnost ima priliku da ih vidi zagrljene kako igraju i pevaj, što dovoljno govori o ljubavi i poštovanju koje imaju jedna za drugu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Kineska slava - Novak Đoković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja