NAKON KRAHA BRAKA UTEHU NAŠLA U ALKOHOLU! Ivana se povukla iz javnosti, danas živi skroz DRUGAČIJE a evo gde je pronašla svoj SPAS
Foto: Printscreen/Instagram

turbulentan život

NAKON KRAHA BRAKA UTEHU NAŠLA U ALKOHOLU! Ivana se povukla iz javnosti, danas živi skroz DRUGAČIJE a evo gde je pronašla svoj SPAS

Stars -

Pevačica Ivana Banfić devedesetih je dostigla veliku popularnost, a onda je odjednom rešila da se povuče iz javnosti i započne novi život.

Ivana je nakon turbulentne prošlosti otišla na selo gde je pronašla svoj mir, gde sada uživa u prirodi i sa životinjama.

Ivana Banfić
foto: Printscreen/Instagram

Ona je u jednom periodu svog života bila zavisna od alkohola, zbog čega je potražila stručnu pomoć.

Naime, nakon kraha braka u kom je bila sa menadžerom Robetrom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, Ivana je utehu pronalazila u alkoholu, ali je brzo shvatila da je to loše po nju i započela lečenje na jednoj klinici 2005. godine.

Pored lekarske pomoći, Ivana je spas pronašla i u Indiji, gde je zacelila svoje rane, o čemu je jednom prilikom i sama govorila.

"Tamo mi se desio lični rast - ta zemlja potpuno je srušila moj ego razmažene zvezde u koju sam se polako počela pretvarati - proputovanje Indijom spustilo me na Zemlju, shvatila sam da nisam ništa posebno, da nisam nikakva diva...", pričala je pevačica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:11

Ivana Banfić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track