SOFIJA MILOŠEVIĆ UMESTO LUKE NA ODMORU S DRUGIM! Ne odvaja se od NJEGA, uživa za sve pare, otkrivamo DETALJE njihovog odnosa
Foto: Nenad Kostić

paparaco

SOFIJA MILOŠEVIĆ UMESTO LUKE NA ODMORU S DRUGIM! Ne odvaja se od NJEGA, uživa za sve pare, otkrivamo DETALJE njihovog odnosa

Stars -

Sofija Milošević ne može da pobegne od Kurirovog morskog paparaca gde god bila! Tako smo je nedavno slikali u hotelu u Madridu sa verenikom Lukom Jovićem, a sada je "pala" i u nama bližoj Crnoj Gori, gde letuje sa prekidima već neko vreme.

I nju smo primetili na bazenu u luksuznom kompleksu Portonovi, koji je definitivno postao omiljeno morsko stecište bogatih i slavnih. Ipak, Sofija nije bila sama, već je sve vreme uživala u prisnom društvu sa misterioznim muškarcem, koji definitivno nije njen partner Luka.

Sofija Milošević
foto: Nenad Kostić

S njima je bio i njen mlađi sin, kog je dobila u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom, kao i njen rođeni brat Stefan, koji se nedavno našao u epicentru skandala. On je, podsetimo, pre nekoliko meseci na Sofijinoj rođendanskoj proslavi, nag do pojasa, u žestoko alkoholisanom stanju, sa ranama po glavi i telu, remetio javni red i mir nakon što se tukao sa nepoznatim muškarcem, zbog čega je i priveden i zadržan u policiji.

Sofija Milošević
foto: Nenad Kostić

Sa njima u društvu su bili i dadilja i još nekoliko osoba, ali je sva manekenkina pažnja bila usmerena na zgodnog mladića. Nisu se razdvajali ni na trenutak, pa je tako on više puta zasmejavao Sofiju, koja je posebno bila oduševljena sa kolikom pažnjom se on odnosi prema njenom sinu. Momak se sa dečakom sve vreme igrao i šalio u bazenu, plivao i bacao ga u vazduh i zasmejavao, dok je Sofija sve oduševljeno posmatrala.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Posle sat vremena dete je izašlo iz bazena, dok su njih dvoje ostali sami u njemu, da bi se nešto kasnije uputili ka plaži i moru i tamo su neko vreme stajali u plićaku i razgovarali, a zatim su se vratili do bazena i spakovali, te zajedno zagrljeni otišli ka sobi. Kako smo saznali, mladić koji je Sofiji pravio društvo tog dana na bazenu i plaži manekenkin je bliski prijatelj, a po zanimanju je modni fotograf.

Kurir.rs/ A. Panić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja