IZUZETNO PEGAVA LEPOTICA! Ljiljana Stanišić se ne stidi da ističe tačke po licu i telu: Može da parira svim svetskim zvezdama
Foto: Printscreen/Instagram

to je taj stav

IZUZETNO PEGAVA LEPOTICA! Ljiljana Stanišić se ne stidi da ističe tačke po licu i telu: Može da parira svim svetskim zvezdama

Stars -

Ljiljana Stanišić važi za jednu od najlepših voditeljki.

Domaćica emisije “Pusti brigu” na Kurir televiziji jedinstvena je u svakom smislu te reči. Do sada smo mogli da je vidimo na malim ekranima kompletno našminkanu, a sada je na Instagramu pokazala svoju lepotu.

Ljiljana Stanišić
foto: Printscreen Instagram

Ljiljana je trenutno na odmoru u Hrvatskoj gde puni baterije za novu programsku šemu koja na našoj televiziji startuje od septembra, te je u sklopu svoje Instagram priče pokazala kako uživa.

Ona je objavila fotografije u kupaćem kostimu, a nismo mogli da ne primetimo da je kompletno pegava.

Štaviše, od sunca i mora tačkice na njenom telu su još više došle do izražaja. Retke su pegave žene koje to ne kriju, a Stanišićka izgleda ponosno nosi i pokazuje.

Mnoge dame ne vole da im se vide sitne pege na licu, pa ih neretko prikrivaju šminkom. To je slučaj i kada su u pitanju poznate ličnosti.

Mnoge od njih insistiraju da im se Fotošopom uklone pegice kada poziraju za neki magazin ili društvenu mrežu.

Naše TV lice smelo je pokazala neobičnu lepotu kojom se ističe. Retke su žene koje po celom telu imaju pegice.

Među poznatim damama koje su veoma pegave kao Ljilja, ali uopšte nemaju problem sa tim, štaviše, obožavaju svoje pegice i vole da ih ističu su i glumice Džulijen Mur, Žizel Bundšen , Lusi Lu … One važe za najlepša lica sa pegicama u šou biznisu kao i nasa Lili.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

Ljiljana Stanišić zaigrala kolo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja