NOĆENJE 9.000 €, LEŽALJKA 100 €, SPA, TERETANE! Srpska estrada BAŠKARI se za sve pare u najskupljem RIZORTU, a ona je tražila MIR
Foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić, Damir Dervišagić, Shutterstock

NOĆENJE 9.000 €, LEŽALJKA 100 €, SPA, TERETANE! Srpska estrada BAŠKARI se za sve pare u najskupljem RIZORTU, a ona je tražila MIR

Stars -

Naše javne ličnosti vole da se pohvale luksuznim destinacijama na kojima se odmaraju, a ove godine većina se odlučila za luksuzni rizort pored Herceg Novog.

Kako smo već pisali, u Porto novom odmara Novak Đoković sa suprugom Jelenom, koji pored uživanja, koristi i vreme da trenira i priprema se za US Open.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Pored njih, tu su još i glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić. I bračni par Sofija Milošević i Luka Jović su odlučili da uživaju u blagodetima Crnogorskog primorja, ali i privatnosti koji im pruža Portonovi u Kumboru.

1 / 12 Foto: Nenad Kostić

Ana Sević će sa sa porodicom provesti celi avgust u ovom rizortu, koja će za ovo letovanje da potroši najmanje 46.800 evra, samo za noćenje, bez dodatnih troškova.

Ovaj luksuzni rizort ove godine je omiljena destinacija mnogih, a noćenje košta minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena neverovatnih 9.610 evra. Na ovom mestu je nekoliko dana unapred potrebno rezervisati mesto pod suncobranom, a ležaljka, u prvom redu, odmah do vode, košta 100 evra, u drugom 85... Gosti kompleksa mogu da koriste bazen, spa, teretanu, kao i teniske terene. Kompleks ima i sopstvenu plažu.

Pevačica Dragana Mirković odmarala se u julu, u Turskoj, tačnije u Bodrumu, a jednom od luksuznijih hotela. Noćenje u hotelu u kome je folk zvezda odsela, prema podacima dostupnim na internetu, košta više od 36.000 dinara.

Dragana Mirković
foto: Printscreen Instagram

Denseri Vesna (44) i Đole Đogani (63) nalaze se u Crnoj Gori, gde su za njih, ali i sina i ćerku, iznajmili garsonjeru u jednom luksuznom kompleksu na primorju.

Oni su, kako se saznaje, iskeširali čak 29.000 evra za pun ugođaj, a u pomenutom kompleksu su zakupili smeštaj na čak mesec dana, jer im je odatle lakše da putuju na "tezge" po primorju.

Jedna od retkih sa estrade koja se nije odlučila za more jeste pevaćica Jovana Pajić, bivša supruga Aleksandra Cvetkovića. Jovana je spakovala kofere i otišla na jezero Perućac odakle se oglasila na svom Instagram nalogu.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

LUKSUZNI GLISER ĐOKOVIĆ NAZVAO PO ĆERKI: Na njemu Novak i porodica imaju SVE ŠTO POŽELE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja