"VRAĆALA SAM SE SA BERBE GROŽĐA, KADA ME JE NEKO PIPNUO S LEĐA" Lepa Lukić o počecima: Kada sam se okrenula, ŠOK! (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

kurir tv

"VRAĆALA SAM SE SA BERBE GROŽĐA, KADA ME JE NEKO PIPNUO S LEĐA" Lepa Lukić o počecima: Kada sam se okrenula, ŠOK! (VIDEO)

Stars -

Lepa Lukić, istaknuta srpska pevačica, ostavila je dubok pečat na muzičkoj sceni, izdvajala se kao ikona narodne muzike čiji uticaj prevazilazi granice vremena.

Njena izuzetna karijera obuhvata ne samo velike uspehe u muzici, već i duboku povezanost sa publikom koja je njen glas doživljavala kao izvor emocionalne veze.

Kroz svoj interpretativni dar i autentičnost, Lepa Lukić je prenosila ne samo pesme, već i priče i osećanja generacija.

00:46

VRAĆALA SAM SE SA BERBE GROŽĐA, KADA ME JE NEKO PIPNUO S LEĐA Lepa Lukić o počecima: Kada sam se okrenula, ŠOK!

Ovog puta, gostujući u "Pulsu Srbije" prisetila se svog početka u muzici, a sve je počelo u autobusu:

- Bio je na toj berbi grožđa, mi smo se vraćali za Beograd, bila sam sa Gvozdenom. Vraćali smo se autobusom, kada me neko s leđa samo pipnuo. Okrenem se, kad ono Petar Tanasijević. Upita me 'devojko hoćeš li ti da snimiš ploču'. Rekao mi gde da dođem i da ima pesme za mene. Nisam 5-6 dana mogla da spavam, jedva sam čekala da odem.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

NIKADA SIROTINJU NISAM ZABORAVILA, VOLIM SA NJIMA DA SE DRUŽIM Lepa Lukić: Nisam se nikada pravila važna, A IMAM POVODA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track