"NIKADA SIROTINJU NISAM ZABORAVILA, VOLIM SA NJIMA DA SE DRUŽIM" Lepa Lukić: Nisam se nikada pravila važna, A IMAM POVODA!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"NIKADA SIROTINJU NISAM ZABORAVILA, VOLIM SA NJIMA DA SE DRUŽIM" Lepa Lukić: Nisam se nikada pravila važna, A IMAM POVODA!

Stars -

Lepa Lukić, istaknuta srpska pevačica čija je umetnost ostavila dubok trag na muzičkoj sceni, izdvaja se kao ikona narodne muzike čiji je uticaj prešao granice vremena.

Njena impresivna karijera obuhvata ne samo izuzetne muzičke uspehe, već i duboko ustanovljen odnos sa publikom koja je njen glas doživela kao izvor emocionalne povezanosti.

00:40

NIKADA SIROTINJU NISAM ZABORAVILA, VOLIM SA NJIMA DA SE DRUŽIM Lepa Lukić: Nisam se nikada pravila važna, A IMAM POVODA!

Lepa Lukić je gostovala na Kurir televiziji, kada je rekla da nikada nije zaboravila sirotinju i da se često druži sa takvim ljudima:

- Nikada nisam podizala nos, nikada se nisam pravila važna, a imam i te kako povoda za to. Mene to niko nije naučio, tako se rodiš. Jednostavna sam žena iz naroda. Više volim da stanem sa nekim običnim čovekom i popričam, nikada svoju sirotinju nisam zaboravila i volim sa sirotinjom da se družim.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

LEGENDA NARODNE MUZIKE OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Lepa Lukić ima poseban način ishrane, sa njom izgledaćete SKROZ DRUGAČIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track