"ONO ŠTO ĆETE ČUTI 13. AVGUSTA JE LUDILO MOZGA!" Milica Pavlović prva čula pesme sa Karleušinog albuma pa NAJAVILA SPEKTAKL
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

KURIR TV

"ONO ŠTO ĆETE ČUTI 13. AVGUSTA JE LUDILO MOZGA!" Milica Pavlović prva čula pesme sa Karleušinog albuma pa NAJAVILA SPEKTAKL

Stars -

Milica Pavlović u ponoć je dočekala svoj 32. rođendan u krugu najbližih prijateja, rođaka i saradnika u jednom restoranu u Beogradu.

Slavlje je bilo glamurozno, sve zvanice su bile odevene u belo, a žurka je nosila naziv simbolično LEO party, budući da je pevačica lav u horoskopu.

Pre nego što je krenulo slavlje Milica Pavlović je otvorila dušu pred našom kamerom i dala komentar na sve goruće teme. Najpre nam je rekla šta je sebi poželela za rođendan.

- Iskreno, poželela sam da su svi oko mene živi i zdravi, počev od moje porodice i prijatelja. Bez toga ništa ne može da se planira ni da se uživa. A zatim i da 23. decembra sve prođe kako smo moj tim i ja zamislili u Areni - kaže Milica.

02:32

ONO ŠTO ĆETE ČUTI 13. AVGUSTA JE LUDILO MOZGA! Milica Pavlović prva čula pesme sa Karleušinog albuma pa najavila SPEKTAKL

Njena koleginica Aleksandra Prijović zakazala je čak dva koncerta na istom mestu.

- To su velike stvari i čestitam joj. Drago mi je što u muzičkoj industriji publika nema potrebe da brone, tu smo mi mlađe nade koji smo sposobni da pravimo solističke koncerte i drago mi je zbog toga - ne skriva Milica.

Milica Pavlović, Rođendan
foto: Petar Aleksić

Kaže i da je pre mnogih uspela da čuje pesme s novog albuma Jelene Karleuše.

- Jelena je ovog puta odabrala da bude jako tajnovita, čula sam jako malo i onoliko koliko mi je dozvolila. Nisam uspela da se izborim za više. Ali ono što ćete čuti 13. avgusta je apsolutno ludilo mozga. Jako sam ponosna što imamo jednu Jelenu Karlerušu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

KARLEUŠA OSVANULA NA BILBORDIMA SRPSKE PRESTONICE: Ogromne štikle, ROGOVI na glavi, prolaznici u ŠOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track