STIŽE KARLI BIČ: JK objavila listu pesama sa novog albuma, oglasila se i najveća svetska izdavačka kuća UNIVERSAL, kreće ludilo!
Foto: Promo, Nemanja Nikolić

neverovatno

STIŽE KARLI BIČ: JK objavila listu pesama sa novog albuma, oglasila se i najveća svetska izdavačka kuća UNIVERSAL, kreće ludilo!

Stars -

Jelena Karleuša najavila je je novi album nakon vrtoglavih 11 godina, a fanovi sitno broje i nestrpljivo čekaju trenutak kada će pesme "ugledati svetlost dana".

Jelena je godinama radila na ovom projektu i obećala svetski uspeh, a ljudi koji stoje iza nje su sarađivali sa mnogim poznatim zvezdama.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Album se još nije ni pojavio a Jelena nezaustavljivo ubira plodove i rezultate rada, a oglašavanje najveće svetske izdavačke kuće Universal govori u prilog tome.

- Veoma smo ponosni što smo uspostavili saradnju sa Jelenom Karleušom i kompletan proces na realizaciji njenog jedanaestog studijskog albuma “Alpha” je bio veliki izazov za nas. Iako je ostalo još oko 24 časa do lansiranja samog projekta, moram da istaknem da su rezultati koje smo ostvarili u samom “Presave album” momentu neverovatni i apsolutno rekordni za naše prostore. Ako je suditi po samom startu i nezapamćenom interesovanju, zaista očekujemo da će album “eksplodirati” odmah po objavljivanju kao nijedan projekat do sada - istakao je Nikola Jovanović (Vice President Virgin Music Label & Artist Services (WB - Zapadni Balkan).

Pevačica je sada objavila i listu pesama, a nazivi govore više od reči.

Jelena Karleuša
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

01:51

JELENA KARLEUŠA BESNA KAO RIS! Šuška se da joj je Futa ugasio Jutjub kanal, razočarano poručila: Taj čovek me ucenjuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track