ĆERKA OD JAMI POKAZALA KAKVA JE MAČKETINA! Ostala samo u tigrastom bikiniju, obline sevaju na sve strane, ovakvo telo mnoge ŽELE
Jami i njena ćerka, Foto: Kurir televizija

vrelo

ĆERKA OD JAMI POKAZALA KAKVA JE MAČKETINA! Ostala samo u tigrastom bikiniju, obline sevaju na sve strane, ovakvo telo mnoge ŽELE

Stars -

Nakon što je pevačica Jasna Milenković Jami pre izvesnog vremena prvi put pokazala naslednicu Leu javnosti, mnogi su komentarisali neverovatnu sličnost između njih dve.

Naime, Lea je pozirala na ležaljci, a mnogi su odmah primetili da je itekako zgodna, a njene izvajane i zategnute noge bez grama celulita, koje su bile u prvom planu oduševile su sve.

Osim toga, primetno je i da Lea nije imala ni trunku šminke, što je odmah privuklo veliku pažnju koliko joj lice izgleda lepo i zdravo, a komentari su odmah planuli:

"Prelepa devojka", "Bomba na mamu", "Bravo Lea, imaš telo za desetku", "Top izgleda", "Ima na koga da bude zgodna" - bili su samo neki od komentara.

Osim toga, izgleda da Lea baš voli da letuje u Egiptu, pa je tako pre dve godine kada je takođe letovala ovde pokazala u krupnom kadru kako izgleda u kupaćem.

Podsetimo, Lea je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost na kome ređa čiste desetke, čime njena majka često zna da se pohvali na mrežama i za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom.

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno za "Grand", a Lea se svojevremeno pohvalila svojim inetresovanjima.

- Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom– rekla je ona jednom prilikom.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track