BEBICA OBJAVIO SKANDALOZNE FOTKE SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Vrlo su prisni, on je ljubi svuda po telu, ona mu sedi u krilu
Slađa i Bebica, Foto: Printscreen

šok

BEBICA OBJAVIO SKANDALOZNE FOTKE SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Vrlo su prisni, on je ljubi svuda po telu, ona mu sedi u krilu

Stars -

Nakon turbulentnog raskida sa Miljanom i žestokim ratom sa porodicom Kulić, Nenad Macanović Bebica rešio je da nadoknadi propušteno vreme i pridruži se čarima slobodnog mladalačkog života, a za sve to mu pravi društvo ni manje ni više nego bivša Zadrugarka, atraktivna Slađa Lazić.

Macanović je odlučio da previše ne pati zbog ljubavnog kraha sa Miljanom, te se upustio u avanturu sa bivšom rijaliti cimerkom i rešio da ponovo postane pravi zavodnik.

Bebica je dao sve od sebe da Slađi omogući pravo uživanje i potpuno joj ispuni dan, te ju je popeo na kvad i pružio joj zabavnu vožnju, a s obzirom da oboje nisu skidali osmeh sa lica, očigledno su se sjajno proveli.

Oni su nakon vožnje pozirali i snimali zajedno, a te momente su objavili javno na svojim društvenim mrežama, dok ga je Slađa u jednom momentu i zagrlila, što je Bebici po svemu sudeći i te kako prijavilo i imponovalo, te su jednom momentu izgledali kao pravi par, a kako će Miljana reagovati na ovaj prizor, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu, a poznato je da među njima poslednjih par dana vlada sukob neviđenih razmera i optužbi.

1 / 2 Foto: Printscreen

Bebica je nakon pola sata objavio još dve fotke sa Slađom, na kojima su vrlo prisni, te je on ljubi u vrat dok mu ona sedi u krilu i smeje se.

Kurir / Alo

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja