SVI MUŠKARCI DALILE DRAGOJEVIĆ! Svi bruje o pomirenju sa Carem, a pre Dejana imala je BURAN ljubavni život, evo sa kim je sve bila
Foto: Printskrin/Instagram

bogato

SVI MUŠKARCI DALILE DRAGOJEVIĆ! Svi bruje o pomirenju sa Carem, a pre Dejana imala je BURAN ljubavni život, evo sa kim je sve bila

Stars -

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar Filip Car raskinuo veridbu sa Aleksandrom Nikolić i da više nisu zajedno, a odmah je počelo da se šuška da se on pomirio sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Filip Car je sa Dalilom Dragojević imao turbulentnu vezu u "Zadruzi 5", i ona se zbog ljubavi sa njim razvela od tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića, a zbog prepiske koja je isplivala mnogi misle da su Car i Dalila ponovo zajedno.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Međutim pre nego što se udala za Dejana Dragojevića, Dalila je imala veoma buran ljubavni život.

Naime, Dalila je 2014. godine bila u vezi sa izvesnim Esom Kurtešijem. Zerina Hećo je u Parovima otkrila ovaj detalj iz Dalilinog života. Tada je rekla da je izvesnog Esa preotela od najbolje drugarice.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen YT

Čim je on izašao, ona se smuvala sa Mladenom Vuletićem, te ju je Dado javno ostavio. Nakon veze sa Mladenom Dalila je bila i sa izvesnim Mirzom Mehovićem.

Dalila Mujić, Mladen Vuletić
foto: Printscreen/TV Happy

Po društvenim mrežama tada smo mogli da vidimo razne fotografije na kojima su bliski.

Dalila je imala avanturu i sa rijaliti igračem Mlađanom Jovanovićem dok su bili u "Parovima" i oni su se susreli u jednoj sezoni rijalitija "Zadruga", kada je ona već bila sa Dejanom.

Mlađa Jovanović
foto: Printscreen

Spekulisalo da je Dalila svojevremeno bacila oko i na Dejanovog rođenog brata Davida, ipak on je istakao da su se samo družili kao i da je to duga priča.

Kako su prenosili domaći mediji šuškalo se da je Dalila imala aferu i sa Stefanom Karićem, takođe bivšim učesnikom "Zadruge".

Stefan Karić
foto: Printscreen/Instagram

O aferi sa Dalilom Stefan nikada nije javno govorio, ali je njegov otac Osman Karić svojevremeno potvrdio ovu priču i kroz stihove na duhovit način rekao da je Dalila i pre Filipa Cara nabijala Dejanu rogove, preneo je tada "Svet".

Dalila je pored "zvaničnih" veza imala i brojne "nezvanične".

Uplitala se u odnose bivših rijaliti igrača i flertovala sa zauzetim muškarcima, pa je tako upropastila i neke od veza u rijalitiju.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Damir Dervišagić

Dalila je najduže uspela da se zadrži pored Dejana Dragojevića, sve dok nije ušla u rijaliti "Zadruga 5" i prevarila ga sa Filipom Carem.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Amidži šou

Nakon kraha turbulentne veze sa Filipom Carem, Dalila je po završetku "Zadruge 5" ubrzo uplovila u novu vezu, a mnogi su tada konstatovali da njen novi dečko jako liči na Cara.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:26

Dalila Dragojević o Dejanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track