SANDRA AFRIKA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Urlala je na Mikišu, svima je bilo jasno zašto!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

skandal u crnoj gori

SANDRA AFRIKA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU ZBOG MAJE MARINKOVIĆ: Urlala je na Mikišu, svima je bilo jasno zašto!

Stars -

Niti kosku glođe, niti je drugom daje - poslovica je kojom se rukovodi pevačica Sandra Afrika u svom odnosu sa bivšim dečkom i dugogodišnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Sandra Afrika
foto: Nenad Kostić

Iako je njihova emotivna veza završena pre nekoliko godina, a Sandra je nakon Mikiše imala i druge partnere, čini se da zgodna pevačica svom bivšem dečku istu slobodu uskraćuje.

Kako saznaju domaći mediji, Afrika je nedavno napravila skandal nakon svog nastupa na Crnogorskom primorju, i to zbog Maje Marinković od koje se Mikiša ne odvaja!

- Maja već nekoliko nedelja boravi na primorju i koristi svaki trenutak da se opusti i zabavi. Početkom avgusta Bora Santana ju je upoznao s Mikišom, kada je Maju doveo na njegovu jahtu gde su napravili žurku koja je trajala do sitnih sati. Vesela ekipa je i narednih dana nastavila da se provodi po Crnogorskom primorju, a čak se i Sandra našla jednom prilikom u velikom društvu u kojem su bili i Maja i Mikiša. Međutim, kada je shvatila da njih dvoje sve češće izlaze sami i vreme provode na njegovoj jahti, nimalo joj nije bilo prijatno - rekao nam je izvor, pa otkrio koja kap je prelila čašu.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

- Sandra već uveliko nastupa po Crnoj Gori, a na jednoj od tezgi dobila je hladan tuš. Ona je sa bine u separeu ugledala svog bivšeg sa starletom i to ju je potpuno razbesnelo. Publika je osetila Sandrinu lošu energiju, ali nikome nije bilo jasno o čemu se radi. Pevačica se ipak suzdržala, pa uspela da izvede nastup do kraja, a onda je usledio neviđeni haos - rekao nam je izvor, pa dodao:

Sandra Afrika
foto: Nenad Kostić

- Nakon odrađenog nastupa Afrika je prišla veseloj družini i počela da urla na Mikišu. Svima je bilo jasno da je reč o ljubomori, a Mikiša je svoju bivšu izveo van kluba kako bi je smirio. Maja je ostala u separeu pa se, u svom stilu, sladila novonastalom situacijom budući da je dobro poznato da starleti imponuje ljubomora koju izaziva kako kod muškaraca tako i kod žena.

Sandra je s Mikišom bila u emotivnom odnosu celih 10 godina, a i nakon ljubavnog kraha ostali su u izvanrednim odnosima. Pevačica se nedavno oglasila, pa otkrila šta ju je navelo na raskid.

- Teško je sačuvati poslovni i ljubavni odnos, a nas je udaljio moj posao za koji smo se borili. Sva naša borba je bila zbog mene, jer sam ja Sandra Afrika, a na kraju smo se izgubili u tome i nema nas. Dugo smo bili zajedno, i kao da smo ljubav dali za posao. Kada je ona nestala, znala sam da nećemo izgubiti posao jer smo dobri u tome i nije bilo potrebe da raskinemo saradnju.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:32

BILA SAM U KRATKOJ SUKNJICI, A KLINCI ME SNIMALI ODOZDO Sandra Afrika doživela neprijatnost na koncertu, evo kako je reagovala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja