"IMA DA TI SE VUKU CREVA PO BEOGRADU" Naša pevačica doživela JEZIVE PRETNJE, otvorila dušu i priznala kakav je PAKAO ŽIVELA
Zorica Marković, Foto: Pritnscreen

sramno

"IMA DA TI SE VUKU CREVA PO BEOGRADU" Naša pevačica doživela JEZIVE PRETNJE, otvorila dušu i priznala kakav je PAKAO ŽIVELA

Stars -

U jednom izdanju emisije ''Magazin In'' autorka i voditeljka Sanja Marinković je ugostila žensku ekipu i to Snežanu Berić Ekstra Nenu, Ljupku Stević, Zoricu Marković i Jovanu Hismayer.

Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković, tom prilikom je otkrila šta je sve doživljavala nakon rijalitija u kojima je učestvovala mnogobrojno puta.

Bila sam učesnik u mnogim rijalitijima i uvek ima tih fanatika koji podržavaju jedne, druge... Bilo je toliko ogavnih stvari, tipa ''Ima da ti se vuku creva po Beogradu, skupljaće mozak...'', morbidne stvari. To me je uvek deprimiralo. Nisam verovala da ljudski mozak može tako nešto da izgovori ili napiše. Zarad čega? - rekla je tada Zorica.

Pretnje koje dobija Zorica Marković
Pretnje koje dobija Zorica Markovićfoto: Printscreen TV Pink

Inače, Zorica je sada, posle dve godine, pronašla novog poslovnog partnera za otvaranje ugostiteljskog objekta i to pomoću prijateljice iz Zadruge, Ane Ćurčić. U pitanju je Anin partner - Dragana Aca Bulić.

Kurir / Espreso

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track