DEVOJKA ŠUTNULA TURSKOG GLUMCA ZBOG KARLEUŠE? On opsednut pevačicom, stalno gleda njene FOTKE, a da vidite samo koliko je LEP
Jelena Karleuša, Foto: Ana Paunković, Nikola Anđić

zanimljivo

DEVOJKA ŠUTNULA TURSKOG GLUMCA ZBOG KARLEUŠE? On opsednut pevačicom, stalno gleda njene FOTKE, a da vidite samo koliko je LEP

Stars -

Veliku popularnost na našim prostorima stekle su turske serije. Nekadašnje latinoameričke frajere zamenili su markatni Turci, a dame čeznu za jakim ramenima i dugim brcima.

Ljubitelji ovih sapunica sigurno se sećaju hit serije "Nemoguća ljubav" (tur. "Hercai"), koja se emitovala u našoj zemlji 2019. i 2020. godine, a u kojoj je glavnu ulogu Mirana Aslanbeja igrao slavni glumac i poznati zavodnik Akin Akinozu.

Ubrzo je ovaj zgodni turski glumac postao predmet čežnje mnogih žena, a mnoge su primetile i jaku hemiju s glumicom Ebru Šahin, koja je igrala Rejan Šadoglu. Iako je već godinama u skladnoj vezi sa Sandrom Pestemalcijan, mnogi su mislili da će zanosna glumica da rasturi tu vezu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Da je glumac sklon neverstvima potvrdili su i naši mediji kada su izveštavali o njegovim vezama sa našim damama. Međutim, jedna pevačica ostala je tiha čežnja mlađanom Akinu. Javnost je ostala iznenađena kada se pročulo da je turski glumac očaran Jelenom Karleušom. Svi su se pitali gde su se oni sreli i kako je čuo za nju.

Akin Akinozu je inače od naše Jece mlađi 18 godina, rođen je 1990. godine u poznatoj porodici. Kao jedino dete poznate glumice Ozlem Akinozu i ugostitelja Tamera Akinozua. On potiče iz poznate porodice, budući da je njegov deka Sureja Arin bio jedan od prvih TV spikera na Turskoj radio-televiziji.

Iako su mnogi očekivali da će da nastavi putem svoje porodice, on je odlučio da se preda egzaktnim naukama i zanemari umetnost. Upisao je matematiku na Univerzitetu u Kaliforniji, ali su koreni nakon šest godina života u Americi počeli da ga vuku i shvatio je da želi da postane glumac, te se vratio u svoju zemlju i počeo da gradi karijeru.

Nakon što je igrao sporednu ulogu u jednom filmu 2014, Akin Akinozu počeo je da igra u najuspešnijim turskim serijama, a "Nemoguća ljubav" bila je njegovo prvo pojavljivanje u glavnoj ulozi.

Već godinama je u vezi sa Sandrom Pestemalcijan, koju je navodno i zaprosio na dočeku 2020. godine u Francuskoj. Izgleda da je odlučio da bude večiti neženja, pa je ove navode demantovao u jednom intervjuu i istakao da ništa ne žele da menjaju u njihovom savršenom odnosu.

Ljubavni život slavnog Turčina bio je glavna tema medija pre tri godine nakon što se nadaleko i naširoko pričalo da Akin Akinozu ima velike probleme sa Sandrom jer stalno gledao fotografije i snimke naše pevačice Jelene Karleuše. Tada se pisalo da mu je ona čak u naletu besa poručila da više ne želi da ga vidi i da ga ostavlja pred venčanje.

"Akin i Sandra trebalo je da se venčaju, ali izgleda da neće biti ništa od toga", rekao je izvor blizak paru svojevremeno i dodao: "Ma, on se ne "skida" s Jeleninog Instagrama".

Kurir / Glosi

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track