SNIMAK KOJI JE OSTAVIO REGION U ŠOKU! Prija i Tea imaju DVOJNICE, pevačice liče kao JAJE JAJETU, ovo je neverovatno! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

iste

SNIMAK KOJI JE OSTAVIO REGION U ŠOKU! Prija i Tea imaju DVOJNICE, pevačice liče kao JAJE JAJETU, ovo je neverovatno! (VIDEO)

Stars -

Tea Tairović ne krije da je inspiraciju za mnoge pesme pronašla u bugarskoj muzici. Pevačica je, između ostalog, snimila i duet sa bugarskom pevačicom Galenom koja se pojavila kao specijalna gošća na njenom koncertu na Tašmajdanu.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Sada se na Tiktoku pojavio snimak naše dve poznate pevačice. Naime, izgleda da Tea Tairović, ali i njena koleginica Aleksandra Prijović imaju dvojnice u Bugarskoj.

@zacudjen2

ai getting out of hand

♬ original sound - zacudjen

Ono što je mnogima bilo interesantno, pored izgleda koji jako podseća na naše dve pevačice, one su imale i sličan glas.

"Ajde što liče nego što su i glasovi isti", "ali i glasovi identični", bili su samo neki od komentara i upravo je to ono što je ljudima bilo čudno.

Tea Tairović
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Tea i Prija su nedavno bile na nastupu Sanje Vučić gde su se popele na binu i zajedno otpevale njihove hitove sa novih albuma. Pevale su tako što je Aleksandra zapevala Tein, Sanja Aleksandrin i tako u krug, čime su pokazale veliku kolegijalnost i poštovanje.

Aleksandra Prijović
foto: Ata images

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja