"NE SLUŠAM NJENU MUZIKU, ALI JE VOLIM KAO KOMŠINICU" Prvi sused Nade Topčagić otkrio kakva je pevačica kad se ugase svetla kamera
Foto: Kurir tv

kurir tv

"NE SLUŠAM NJENU MUZIKU, ALI JE VOLIM KAO KOMŠINICU" Prvi sused Nade Topčagić otkrio kakva je pevačica kad se ugase svetla kamera

Stars -

Nada Topčagić se godinama unazad, svakog leta baškari u kamenoj vili u Kaluđerovini pored Tivta, a ekipa Kurir televizije našla se upravo na licu mesta.

Novinari Pulsa Srbije posetili su njen kraj kako bi od pevačicinih komšija na primorju saznala kakva je ona kada se ugase kamere.

Porazgovarali smo sa prvim komšijom popularne pevacice koji nam je otkrio razne pikanterije o popularnoj folkerki.

03:15

NE SLUŠAM NJENU MUZIKU, ALI JE VOLIM KAO KOMŠINICU Prvi sused Nade Topčagić otkrio kakva je pevačica kad se ugase svetla kamera

- Malo se promenila Kaluđerovina, gde je neki Rus kupio kuću, ali ostatak mesta je ostao nepromenjen. Viđam Nadu, imamo dobre odnose. Odlična je komšinica, iako nisam fan njene muzike - kaže Nadin komšija Slobodan.

- Ne znam je s javnih nastupa, ali kao komšinica je jako prijatna osoba. Ponekad se desi da pozajmimo neke potrebštine, imamo tu slobodu da jedni druge pitamo - dodaje Slobodan.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

Nada Topčagić psuje i vređa novinare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja