DALILA ZAISTA POSTAJE DEO ZADRUGE 7!? Milica Mitrović se ODALA jednim potezom, ova FOTKA je neoborivi DOKAZ?
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Instagram

vrlo intrigantno

DALILA ZAISTA POSTAJE DEO ZADRUGE 7!? Milica Mitrović se ODALA jednim potezom, ova FOTKA je neoborivi DOKAZ?

Stars -

Dalila Dragojević napustila je voditeljski posao, a onda je otkrila da to ne znači kraj za njenu karijeru, već tek početak poslovnih uspeha.

- Istina če uveke biti zakopana negde duboko, dok neko drugi ne pokuša da je otkopa. Kada je bude otkopao, i kada pokuša da doda laž na tu istinu, onda sam ja tu da otkrijem šta je prava istina. Do tada neka bude da smo se rastali svi u prijateljskim odnosima i da Tiktok nije razlog. Ko je rekao da ću ja prestati da vodim emisije? Prelazim na neku drugu televiziju naravno. Rijaliti nema apsolutno nikakve veze sa mojim otkazom - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

I dok su svi slutili da je reč o Zadruzi 7, ona je demantovala učešće, a njena prijateljica Marijana Zonjić je zaintrigirala izjavom u kojoj je naglasila kako postoji šansa da se Dalila nađe u pomenutom projektu, ali ne kao učesnica.

Da sve bude još zanimljivije, Milica Mitrović i ona su se tokom dana zapratile na "Instagramu", pa samim tim bacile sumnju na to da se rijaliti zvezda zaista vraća na Pink, ali verovatno u ulozi voditeljke.

Dalila zapratila Milicu Mitrović
Dalila zapratila Milicu Mitrovićfoto: Printscreen

Kurir / Srbija Danas / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track