EVO ŠTA JE ANASTASIJA URADILA GUDELJU NAKON ŠTO JE PROMAŠIO PENAL! Objavljen njihov privatni momenat, pružila mu užitak (FOTO)
Anastasija i Gudelj, Foto: Instagram/ raznatovicanastasija

zanimljivo

EVO ŠTA JE ANASTASIJA URADILA GUDELJU NAKON ŠTO JE PROMAŠIO PENAL! Objavljen njihov privatni momenat, pružila mu užitak (FOTO)

Stars -

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović nedavno se preselila u Sevilju, a svog verenika fudbalera Nemanju Gudelja prati u stopu, pa je tako nedavno otputovala u Atinu kako bi mu pružila podršku na finalu Super Kupa zajedno sa njegovim vozačem Rašidom.

Naime, fudbaleri Mančester sitija osvojili su sinoć Superkup Evrope pobedom protiv Sevilje nakon penal serije, posle regularnih 1:1, a "tragičar" bio je srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, koji je promašio odlučujući jedanaesterac i pogodio prečku, a njegova verenica Anastasija Ražnatović sada je pokazala kolika mu je podrška.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

"Moj čovek" - napisala je Anastasija i jasno stavila do znanja da mu je velika podrška u svemu i dokazala koliko ga voli.

Inače, svi izvođači penala u seriji su bili precizni, do Nemanje Gudelja koji je pogodio prečku i sprečio Sevilju da napravi veliko iznenađenje i uzme trofej pored favorizovanog Sitija.

Pevačica Anastasija Ražnatović, njegova izabranica, oglasila se odmah ovim povodom.

- Nekada pobedimo, nekad izgubimo, ali se uvek držimo zajedno i ti si uvek sjajan! Fudbal... Nekad je ovako, nekad onako. Ovo je samo razlog više da idemo dalje jako, najjače - napisala je Anastasija na Instagramu.Ti si zauvek naš šampion, koji uvek celo srce ostavi na terenu! Volim te, Nemanja! - dodala je ona potom u objavi.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track