BRESKVICA ODBRUSILA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU! Gradonačelnik Banjaluke tražio zabranu pevača, ona mu oštro odgovorila (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen TV Pink

BRESKVICA ODBRUSILA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU! Gradonačelnik Banjaluke tražio zabranu pevača, ona mu oštro odgovorila (FOTO)

Stars -

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izdao je obaveštenje da nijedan pevač koji se bavi trep muzikom i koji pevaju o narkoticima, parama, lakim ženama, neće više nastupati u Banjaluci, a među njima je prozvao i Breskvicu.

Pevačica se oglasila na svom Instagram storiju fotografijom iz Banjaluke i poslala jasnu poruku gradonačelniku.

Breskvica
foto: Pritnscreen/Instagram

"Hvala vam dragi moji, volim vas", napisala je Breskvica, tagujući grad Banjaluku.

Podsetimo, sve je počelo kada je Stanivuković zatražio zabranu nastupa kontroverznih repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića).

- Pljugice, desingerice, voćkice i breskvice i kako već sebe nazivaju ovi "umetnici", više neće moći da nastupaju u našoj Banjaluci. Mora da sačuvamo sistem vrednosti i poruke koje se šalju, kroz svaki vid javnog događaja. Siguran sam da smo doneli pravu odluku, ali bih voleo da svi mladi ljudi, koji ovo gledaju odluče se da ne idu na takve događaje i pre bilo kakvih zabrana. U bašti će da nikne ono što posadite u glavama mladih ljudi, upravo će da budu one misli koje im šaljete ovako javno, kroz događaje, koncerte, predstave i sve vidove javnih manifestacija. Zato će svi izvođači na teritoriji Banjaluke morati da ispune sve uslove. Ovo je naša odluka, i molio bih da je slede svi gradovi i opštine - izjavio je Draško u videu koji je objavio na društvenim mrežama.

kurir.rs

Bonus video:

00:41

Breskvica zapevala Veseli se srpski rode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track