SAŠA POPOVIĆ JE IZBACIO IZ GRANDA ZBOG TOPLESA: Napustila Srbiju, promenila IME, udala se za FUDBALERA i sad peva po SVADBAMA
Foto: Printscreen/Instagram

Lepa mara

SAŠA POPOVIĆ JE IZBACIO IZ GRANDA ZBOG TOPLESA: Napustila Srbiju, promenila IME, udala se za FUDBALERA i sad peva po SVADBAMA

Stars -

Pevačicu Mariju Maru Stojanović javnost je upoznala kada je 2006. godine izdala album. Međutim, ubrzo su se u medijima pojavile njene fotografije sa plaže u toplesu, zbog čega ju je navodno Saša Popović izbacio iz "Granda".

Marija Mara Stojadinović je postala popularna još 2006. godine, a pesma "Tuđe slađe" je digla u visine.

Ona je odrasla u Vrnjačkoj banji i nakon što je neko vreme radila kao televizijski voditelj, otisnula se u muzičke vode.

Mara je iz "Granda", kako su pisali mediji, izbačena pošto su se u medijima pojavile fotografije na kojima je na plaži u toplesu, što je ona nedavno demantovala.

Marija Mara Stojadinović
foto: Printscreen

- Pojavile su se te paparaco fotografije u toplesu, što je tada bilo "wow". I to nije bio nikakav razlog da neko nekoga progoni i izbaci. To se jednostavno nije ni desilo. Taj čovek Saša Popović mene nikada u životu nije pozvao i rekao "Marija Maro, ti si izbačena iz Granda". Mi smo porazgovarali o mojim fotografijama u toplesu, i zaključili da je najbolje da se oko svega slegne prašina - otkriva pevačica i dodaje:

Marija Mara Stojadinović
foto: Printscreen

- U međuvremenu sam tada pripremala numeru za tadašnji "Grand" festival. Međutim, šta se desilo. Moja majka i brat su tada živeli dugo u Americi i dobila sam poziv za razgovor u ambasadi da se pridružim svojoj porodici. Sve se dešavalo u isto vreme. Bila sam na razgovoru i imala sam određeno vreme kada sam trebala da napustim zemlju. Ne mogu ja njima da kažem: "Hej Amerikanci sačekajte da ja raspravim krive drine oko toplesa, pa ću ja da dođem". Naravno, odlučila sam da iskoristim šansu i da odem kod porodice u Ameriku i eto to je čitava misterija oko skandala sa Popovićem - zaključuje Marija Mara Stojadinović.

Maja se nakon skandala odselila u Čikago, a tamo se i dalje bavi muzikom i peva na svadbama. Svoje umetničko ime zamenila je u Lepa Mara.

Nešto kasnije, pevačica se udala za fudbalera, s kojim danas ima veoma skladan brak.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track