OD MAME DŽEHVE TEODORA NIJE SMELA DA MRDNE! A evo kako sad Gordana komentariše ćerkino pipkanje po intimnim delovima
Foto: Nemanja Nikolić, Filip Plavčić, Društvene mreže

popustila zbog šou-biza

OD MAME DŽEHVE TEODORA NIJE SMELA DA MRDNE! A evo kako sad Gordana komentariše ćerkino pipkanje po intimnim delovima

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović poznata je po svojim provokativnim stajlinzima, ali i nastupima. Jednom prilikom na bini se dirala po intimnoj regiji, a snimak je ubrzo postao viralan.

Njena majka Gordana Džehverović bila je sa ćerkom u rijalitiju "Zadruga", gde se pokazala kao stroga, međutim, potez ćerke sada je blagonaklono komentarisala. Kako je istakla Goca, scena trpi mnogo toga, pa joj potez ćerke nije preteran.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

- Scena je scena, to je šoubiznis, na to sam navikla. Ima ona strahopoštovanje prema meni, sasluša me kad god joj održim predavanje - kaže Goca.

- Sve je to bilo za njeno dobro, morala sam tada da budem oštra. Nisam stigla ovog leta ništa da joj uradim ili sašijem, snalazi se - istakla je "mama Džehva", piše Svet.

Inače, kako su pisali mediji, pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Teodora Džehverović navodno je odnedavno u vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem, kog je upoznala malo nakon što je raskinula vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem. Marko Janković je četiri godine mlađi od nje, igrao je fudbal u više klubova i sin je nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Aleksandra Saše Jankovića.

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:06

Teodora Džehverovic uvija kukoivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja