ONA JE SUPRUGA KONTROVERZNOG DESINGERICE! Lepa je kao LUTKA, ima predivno lice, mnogi će biti IZNENAĐENI
Desingerica, Foto: Printscreen/tiktok/desingerica

slatka je

ONA JE SUPRUGA KONTROVERZNOG DESINGERICE! Lepa je kao LUTKA, ima predivno lice, mnogi će biti IZNENAĐENI

Stars -

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković izazvala je nedavno buru u kad je na društvenim mrežama procurio snimak sa jednog bazena u Budvi, gde je ona uživala u društvu kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerice. Reper je u jednom trenutku uskočio u bazen i zajedno su se kupali i razgovarali.

Odmah su se pojavile spekulacije da se između njih dvoje nešto dešava, a ni on, ni ona nisu dematovali ove navode. Maja je otišla korak dalje, pa je i nakon glasina da ima aferu sa oženjenim reperom otišla na njegov nastup, gde je napravila nekoliko snimaka. Ove snimke podelila je na društvenoj mreži Instagram.

@nenaneniii Nervni slom ? ♥️@Indodjija @DragomirDespic_design ♬ INDODJIJA_DAJ - Indodjija

Mnogi su ovo shvatili kao provokaciju upućenu Neveni, Desingericinoj supruzi. Inače, Desingerica je u dugogodišnjem braku sa lepom i zgodnom Nevenom, koja mu je rodila naslednicu, o kojoj se oboje staraju najbolje što mogu.

U nekoliko intervjua poznati reper je pričao koliko voli svoju suprugu.

Desingerica je posebno aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde često kači snimke sa svojom suprugom, ali i ćerkom, sa kojom se snima uz trendi audio-snimke.

I njegova supruga Nevena je aktivna na ovoj mreži, a u nastavku možete pogledati jedan od snimaka koji je podelila sa njim.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track