SONJA LAZETIĆ U TOPLESU ZAPALILA INSTAGRAM! Žena fudbalera se sunčala bez kupaćeg kostima, evo kako izgleda u PETOJ DECENIJI!
Foto: Damir Dervisagic

SONJA LAZETIĆ U TOPLESU ZAPALILA INSTAGRAM! Žena fudbalera se sunčala bez kupaćeg kostima, evo kako izgleda u PETOJ DECENIJI!

Stars -

Bivši fudbaler Nikola Lazetić bio je u braku sa Sani Armani sa kojom ima sina Luku. Nakon razvoda, on je našao sreću pored Sonje Lazetić.

Sonja Lazetić
foto: Dragan Kadić

Sonja je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njena poslednja objava napravila je buru na mrežama.

Naime, Sonja se slikala u dvorištu kuće, u toplesu dok je ljubila svog psa, na sebi je imala samo donji deo bikinija i kačket kako bi se dodatno zaštitila od sunca, a komentari su se samo nizali.

Inače, raskošna vila na Avali gde se slikala Sonja, okružena je zelenilom i svim prirodnim lepotama.

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma.

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja - izjavila je pre par godina supruga proslavljenog sportiste koja je čini se jedva dočekala da se skloni od gužve i prepusti prirodi.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja