NAKON ŽANE OGLASILA SE I MILENA KAČAVENDA! Evo kako je reagovala bivša kuma Ane Ćurčić na brutalne prozivke! HIT! (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Instagram

NAKON ŽANE OGLASILA SE I MILENA KAČAVENDA! Evo kako je reagovala bivša kuma Ane Ćurčić na brutalne prozivke! HIT! (FOTO)

Stars -

Milena Kačavenda ponovo je napravila pravi haos na društvenim mrežama, uoči ulaska u "Elitu", koja uskoro kreće s emitovanjem na Pinku.

Milena Kačavenda
foto: PRINTSCEREN INSTAGRAM

Juče su svi brujali o žestokom prepucavanju Ane Ćurčić i Žane Đorđević, tokom kojeg su pale brojne uvrede, prozivke i optužbe, a po svemu sudeći, u sve se umešala i Anina bivša drugarica Milena Kačavenda i jasno je čiju je stranu zauzela.

Milena Kačavenda
foto: Printskrin/Instagram

Milena je, naime, objavila fotografiju s letovanje, gde pozira kraj znaka za mesto Ćurke. Objavu je dodatno začinila gifovima ove životinje, a kao da to nije bilo dovoljno, tagovala je i Instagram stranicu koja se na negativan način izražava o liku i delu Ane Ćurčić, te o njenom učešću u "Zadruzi".

Ana Ćurčić, Žana Đorđević
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, Ana i Žana su ušle u žestoki rat koji ne jenjava, a nove nadimke je dobila upravo od nje.

- Ah, pa meni je čak i zanimljivo kada Ana Ćurka umesto Ćurčić komentariše moje tako lepo ime Žana. Osoba poput nje koja ne zna šta je juče jela, a kamoli izgovorila, neko ko ne može da sinhronizuje misao i govor, verovatno svarno misli da je moje pravo ime Radmila. No, ne zamerimo Ani Ćurki umesto Ćurčić, koja je proteklih sedam godina bila na nekim čudnim opijatima, tj. koncetratima za pernate životinje, pa joj je mozak u konstantnom bagu. Najbučnije ptice u domaćinstvu su kokoške i ćurke, tako da Ana Ćurka umesto Ćurčic pušta krik koji je tesko pobrkati sa glasovima ostalih ptica.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track