MILAN STANKOVIĆ SE ZBOG KARLEUŠE "VRATIO" NA SCENU: Napisao joj ubitačnu baladu, komentari se usijali "Ima ga gde emocija živi"
Foto: Sanja Spasić, Nemanja Nikolić

šok

MILAN STANKOVIĆ SE ZBOG KARLEUŠE "VRATIO" NA SCENU: Napisao joj ubitačnu baladu, komentari se usijali "Ima ga gde emocija živi"

Stars -

Jelena Karleuša danas je, nedelju dana nakon što je objavila album "Alpha", objavila novi pod simboličnim nazivom "Omega", a zbog njenog novog albuma na scenu se vratio i Milan Stanković.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen YT

Naime, Stanković za kojeg se pisalo da će se zamonašiti, se vratio na estradu i to kao autor.

Pored osam novih na kojima je uglavnom i sama radila, odnosno pisala tekstove i komponovala, našla se divna balada "Ludilo".

Jelena Karleuša
foto: Printscreen YT

Upravo ta pesma je povratak Milana na estradu, pošto je potisan kao autor muzike za baladu koja je već osvojila srca publike, ako je sudeći po komentarima.

"Nova - Ko ovu dramu režira", "Najbolja sa albuma", "Divni Milan Stanković je radio pesmu. Volim što ga još ima, tamo gde emocija živi", jedan je od komentara.

Milan Stanković
foto: Instagram screenshot

Podsetimo, nedavno su isplivale nove fotografije Milana Stankovića iz jednog manastira pokraj Budve. Pevač je svetoj službi prisustvovao obučen u potpuno običnu odeću - donji deo sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se spekulisalo da će krajme avgusta za jedan veliki hrišćanski praznik zamonašiti, oglasili su se iz manastira "Podmaine", gde je navodno trebalo da uđe u iskušenički život i naglasili da se to neće dogoditi.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:32

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track