ALEKS I CAR ČEKAJU BEBU?! Nakon raskida, palo POMIRENJE! Nikolićka ide u Crikvenicu! OBRT
Foto: Shutterstock, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Stižu rode

ALEKS I CAR ČEKAJU BEBU?! Nakon raskida, palo POMIRENJE! Nikolićka ide u Crikvenicu! OBRT

Stars -

Aleksandra Nikolić i Filip Car navadno čekaju bebu. Bivši zadrugari su početkom avgusta okončali vezu, a pre nekoliko dana ona je saznala da je trudna, što je bio dovoljan razlog za njihovo pomirenje. Pobednica "Zadruge 6" je lepu vest odmah javila Caru, pa su brzo regulisali svoj odnos i ponovo se zapratili na Instagramu. Novost su saopštili samo najbližem okruženju, a čekaju pravi trenutak da to obelodane i u javnosti.

- Oboje su u čudu. Ni jedno ni drugo nisu očekivali ovakve vesti. Ona je slučajno saznala. Neko vreme nisu bili u kontaktu, a sada ide kod njega u Crikvenicu - kaže naš izvor i dodaje:

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

- Posle nekoliko meseci veze i veridbe, koja se dogodila u "Zadruzi", Aleksandrin i Filipov odnos je bio završen, ali nakratko. Sada su se okolnosti promenile. Ona je u drugom stanju i sada treba da odluče šta će i kako će dalje. Doduše, oboje su želeli bebu i radili su na tome, o čemu je Car nekoliko puta javno pričao. Videćemo šta će se sve izdešavati jer njih dvoje i u spoljnom svetu žive rijaliti životom. On je leto proveo u Hrvatskoj, išla je i ona kod njega, zajedno su boravili u Parizu. Od juče reklamira njegov porodični posao na društvenim mrežama - tvrdi naš izvor blizak paru.

Aleksandra ne krije da do sada nikada ovoliko nije bila zaljubljena, ni sa raskidom se nije mirila, a i Car je još po izlasku iz prethodne sezone rijalitija pričao da je ona ljubav njegovog života.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Nikad nisam imao vezu u rijalitiju da je bila ovakva, niti sam osećao ovo kao što osećam sada prema njoj i da imam taj mir. Imao sam ludila, strasti, zaljubljivanja, ali znaš kad sam imao osećaj da će uskoro da se završi i da nema nikave perspektive i da je to trla baba lan - rekao je on nakon izlaska iz rijalitija.

- Kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih, ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih - izjavio je svojevremeno Car.

Kurir.rs

00:16

Šta jedu Maraš i Baća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track