"SALAMA I TUNJEVINE" Ovo se nalazi u kuhinji Dalile Dragojević, mnogi je isprozivali: MARKIRANA GARDEROBA, A U FRIŽIDERU PARIZER
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/Instagram

FOTO

"SALAMA I TUNJEVINE" Ovo se nalazi u kuhinji Dalile Dragojević, mnogi je isprozivali: MARKIRANA GARDEROBA, A U FRIŽIDERU PARIZER

Stars -

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge", Dalila Dragojević, već danima je u žiži interesovanja domaćih medija i korisnika socijalnih mreža otkako je prekinula saradnju sa jednom televizijskomk kućom.

Poznato je i kako Dalila uživa u svojoj emotivnoj slobodi, izlascima, skupim stvarima i stilu života na kojem bi joj devojke slične njoj pozavidele. No, kada se zagrebe ispod površine, ako je sudeći prema snimku koji je osvanuo na TikTok-u , čini se da van kamera i objektiva ne živi najglamurozniji život.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Poznato je da Dalila ima horde obožavalaca, ali isto tako i određeni broj onih koji su u svom negativnom stavu prema nekadašnjoj voditeljki izrazito glasni i bučni. Tako je bilo i ovog puta.

U nedostatku materijala da nastave sa svojim napadima na bosansku starletu, odlučili su da joj zavire u frižider.

Dok je Dalila usnimila par kadrova na TikTok-u, pojedinci su brzinom svetlosti uspeli da skrinšotuju sadržinu njenog frižidera.

Čokoladno mleko, tunjevina ali i salama. Odmah su krenuli komentari da ne živi baš tako glamurozno kao što se predstavlja na Instagramu. Markirana garderoba, skupoceni nakit i automobil, a u frižideru parizer.

Dalila Dragojević
foto: Instagram

Bilo kako bilo, Dalila ima potpuno pravo da živi na salamama ukoliko je to njen izbor, jer niko ne sme i ne treba zbog toga da joj sudi. O ukusima se ne raspravlja, zar ne?

Kurir / Srbija

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track