KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZVREĐAO ZVEZDANA! Sukob divlja kao da su DEVEDESETE, pojavio se i snimak, problem je BAŠ OZBILJAN
Kristijan Golubović i Zvezdan Slavnić, Foto: Ana Paunković, Kurir

šok

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZVREĐAO ZVEZDANA! Sukob divlja kao da su DEVEDESETE, pojavio se i snimak, problem je BAŠ OZBILJAN

Stars -

Kristijan Golubović se vratio na Tiktok gde učestvuje sa zadrugarima u lajvovima. Ovog puta je imao razgovor sa Anom Ćurčić i tom prilikom su se dotakli Anine opsesije Zvezdana Slavnića, nevenčanog bivšeg supruga, koga je ostavila zbog flerta sa Aleksandrom Nikolić u zadruzi 6, a kasnije ratovala zbog njegove afere sa Anđelom Đuričić.

Kristijan je podelio sa njom zašto ima nisko mišljenje o Zvezdanu.

Zvezdan Slavnić
foto: Nemanja Nikolić

Naime, Kristijan Golubović je, dok su bili obojica u Zadruzi, lepo pričao o Slavniću, posebno jer je poštovao njegovog oca Moku Slavnića, proslavljenog košarkaša. Ipak, nakon što je diskvalifikovan iz šeste sezone, Golubović se razočarao u Zvezdana jer je video da ga ogovara sa Filipom Carem. Car se zbog opanjkavanja po uglovima žestoko zamerio Kristijanu i navodno momak iz Crikvenice ne može da dođe u prestonicu Srbije jer se plaši da ga žestoki momak iz 90ih ne sačeka.

Ipak vratimo se na klip sa Tiktoka u kome je objavljen deo razgovora Ane i Golubovića. Kristijan je u njemu ponovio da nije dobro poznavao Zvezdana pre Zadruge, ali da nije imao razloge da o njemu misli i govori loše, već je naprotiv o njemu pričao sve najbolje. Ipak, nije mogao da podnese kada je video da ga ogovara sa Carem i da ga ne brani od Filipovih tvrdnji.

- Car priča laži o meni, a Zvezdan klima glavom. Si*o jedna, ja sam tebe hvalio i pričao o tebi sve najbolje, a ti tako sad. Ja da si ti izašao i da te neko ogovara i pričao ovo-ono, ja bih rekao nije dečko tu, nemojte da ga ogovarate. On je prijatelj od mog oca i kraj. ja nisma pre čuo za Zvezdana Slavnića. Za njega sam pre čuo dva puta u životu - rekao je Kristijan.

- Jeste, jeste - složila se Ana Ćurčić

Kurir / ALo

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja