ZLATA PETROVIĆ SA CRVENOM KOSOM I GOLIŠAVIM GRUDIMA! Na pragu sedme decenije je prava bomba, evo kako je nekada izgledala! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NEKAD I SAD

ZLATA PETROVIĆ SA CRVENOM KOSOM I GOLIŠAVIM GRUDIMA! Na pragu sedme decenije je prava bomba, evo kako je nekada izgledala! (FOTO)

Stars -

Zlata Petrović važi za jednu od najatraktivnijih na estradi, a godinama je žarila i palila javnom scenom. Ni na pragu sedme decenije situacija nije drugačija, te mnogi komentarišu da je za nju vreme stalo.

Novi Spot, Zlata Petrović, Zatezanje, Kondicija, Triko

Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a neki od njih su poznati javnosti. Veza sa Sašom Popovićem se i dalje spominje, a iza sebe ima dva braka.

Jedan je sa Hasanom Dudićem sa kojim ima sina, a drugi sa Zoranom Pejićem Pejom, sa kojim takođe ima jedno dete Jovana Pejića.

Hasan Dudić, Zlata Petrović
foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

Jedna je od retkih koja sa bivšim supružnicima ima odličan odnos, te se i dan danas obožavaju, a Hasan i Peja za nju imaju samo reči hvale.

Zoran Pejić Peja, Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Na internetu se pojavila nikad viđena fotografija pevačice iz mlađih dana, gde Zlata izgleda potpuno drugačije, do te mere da ju je teško prepoznati.

Sa crvenom kraćom kosom i gotovo golim poprsjem smelo je pozirala ispred objektiva, te se jasno vidi da je oduvek bila lepa i atraktivna.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

NEKAD SAM ZA LUDNICU, A NEKAD ZA BOLNICU! Zlata Petrović otvoreno priznala kako se trenutno oseća i šta je GLAVNI UZROK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track