OVO SU MOĆNE ŽENE SRPSKIH SPORTISTA! Njihova lepota će vam pomutiti razum, a sve imaju jednu zajedničku crtu! GLUMA, MODA, TV...
Foto: Kurir, Instagram

uspešne

OVO SU MOĆNE ŽENE SRPSKIH SPORTISTA! Njihova lepota će vam pomutiti razum, a sve imaju jednu zajedničku crtu! GLUMA, MODA, TV...

Stars -

Iza svakog uspešnog muškarca, stoji jaka žena, e to može i da se kaže da je iza naših sportista su uspešne i samostalne žene koje svoje partnere prate u stopu i veoma su uspešne u svojim zanimanjima. Same su gradile svoje karijere uporedo sa muževima, a ujedno su čuvale i brinule o braku i porodici.

Svetlana Danilović, supruga bivšeg srpskog košarkaša Saše Danilovića, godinama je uspešna sportska novinarka, s kojim ima Sonju, Vuka i Olgu, kojoj se smeši blistava teniserska karijera.

- Sebe nikada nisam doživljavala kao osobu kojoj će glavna titula u životu biti to što je nečija žena! Imam ja svoje ime i prezime - rekla je Svetlana, prenosi "Lepa i srećna".

Izbo, Restoran Kafanica, Svetlana Danilović, Branko Filipović, Devojka Sanja
foto: Dado Đilas

Aleka Kamila Stojaković, supruga bivšeg košarkaša Peđe Stojakovića, pre udaje za našeg legendarnog košarkaša bila popularna voditeljka i manekenka u Grčkoj. Par je u braku od 2006. godine i imaju troje dece.

Grčka, Vila, Luksuz, Peđa Stojaković
foto: Instagaram

Arijana Mihajlović, supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, bivša je italijanska voditeljka. Nakon udaje za Sinišu povukla se sa javne scene i rodila mu četvoro dece. Siniša je isticao da je jedan od najupečatljivijih trenutaka bio kada je video Arijanu.

1 / 8 Foto: Printskrin/Instagram

Biljana Tipsarević, supruga Janka Tipsarevića, poznata je srpska kreatorka. Rođena Novosađanka pleni gracioznošću i elegancijom i jedna je od najlepših žena srpskih sportista. Modna kreatorka je jednom prilikom istakla da joj muž nikada nije pomogao i da je sve uspela sama.

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom osetila sam predrasude poput onog njen muž je Janko Tipsarević pa će da joj pomogne. Moj muž meni nije nikada pomogao što se tiče posla. Ne zato što nije hteo, već zato što ja to nisam tražila jer nema potrebe - ispričala je Biljana za Kurir.

Biljana Tipsarević
foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Troicki, supruga tenisera Viktora Troickog, pre udaje je bila uspešna manekenka. Učestvovala je u brojnim modnim kampanjama, a pojavila se i u filmu "Montevideo, Bog te video". Jovana Petković, partnerka bivšeg košarkaša Marka Kešelja, vrlo je uspešna modna dizajnerka, kreacije njenih haljina su omljene među mladim devojkama.

Viktor Troicki, Aleksandra Troicki
foto: Pritnscreen/Instagram

Mirka Vasiljević, partnerka fudbalera Vujadina Savića, naša popularna glumica koju javnost voli najviše da gleda u domaćim komedijama. Mlada glumica nije "potpisala papir" i nije u zvaničnom braku sa Vujadinom sa kojim ima četvoro dece.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Zorana Jevtić

Jelisaveta Orašanin Teodosić, supruga našeg košarkaša Miloša Teodosića. Jelisaveta je naša glumica koja je popularnost stekla u seriji "Vojna akademija" nakon čega je postala česta tema u našim medijima. Par ima ćerkicu Petru i sina Bogdana.

Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Teodosić
foto: Nenad Kostić, Aleksandar Panić

Stefana Veljković je supruga odbojkaša Srećka Lisinca, a i sama je uspešna odbojkašica. Stefana je starija od Srećka, a par ima sina Luku i ćerkicu Vidu.

Stefana Veljković, Srećko Lisinac
foto: Instagram

Supruga bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, naša uspešna odbojkašica Maja Ognjenović, koja je i kapiten srpske reprezentacije.

Ljubav, Poljubac, Olimpijske Igre, Maja Ognjenović, Dača Ikodinović
foto: Dado Đilas

Ivana Maksimović Anđušić, supruga košarkaša Danila Anđušića, naša je uspešna streljašica koju krasi olimpijska medelja.

Ivana Maksimović, Danilo Anđušić
foto: Printscreen Kurir TV

kurir.rs

Bonus video:

06:43

NOVAK JE BESMRTAN: Đoković se vratio iz mrtvih i pobedio Alkaraza u finalu Sinsinatija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track