OTKRIVENO ŠTA ZNAČE BOJE NA KARLEUŠINIM ALBUMIMA! Krije se jaka simbolika, a cifra koju je dala samo za jedan spot je BASNOSLOVNA
Foto: Pritnscreen/Instagram

OTKRIVENO ŠTA ZNAČE BOJE NA KARLEUŠINIM ALBUMIMA! Krije se jaka simbolika, a cifra koju je dala samo za jedan spot je BASNOSLOVNA

Stars -

Jelena Karleuša u razmaku od sedam dana objavila je dva albuma i dok su na albumu "Alpha" dominantne boje crna, metal i neon zelena, na "Omegi" su primetne bela i ljubičasta.

Sve to nije bez razloga, što je precizno objasnio i jedan fan pop zvezde.

- Alfa: crno, metal, neon. Omega: belo, staklo, ljubičasto. Ljubičasto je JK na Omega kaveru, zato što je komplementarna/suprotna boja neonu sa Alfe" - objasnio je momak, a njegova objava naišla je na oduševljenje fanova.

Inače, jedan od stajlinga koji JK nosi na omotu albuma Omega je revijski model helanke i top Tjeri Migler, čija je cena više od 1.000 evra, a sve je ukombinovala sa čizmama Džimi Ču od takođe 1.000 evra.

Od 18 novih pesama za sada je samo jedan spot, za pesmu "Karlyb*tch", koji je koštao neverovatnih 250.000 evra, što ga čini najskupljim na ovim prostorima.

Sve ostalo su vizualizeri, a kako je objasnio Jelenin najbliži saradnik i prijatelj Zoran Birtašević, to je samo uvod.

- Vizualizeri nisu umesto videa. Oni su introi u Special Event - napisao je on na Tviteru.

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja