ABRONOŠA VAM OTKRIVA NAJSVEŽIJI TRAČ! Munja proganjala Zlatnog po primorju Bucka se nudi sportistima za lovu

Pikanterije

ABRONOŠA VAM OTKRIVA NAJSVEŽIJI TRAČ! Munja proganjala Zlatnog po primorju Bucka se nudi sportistima za lovu

Stars -

Još jedna nedelja je svanula, u srce me ganula. Da, da, drage moje abronošice, ljubavni jadi se dešavaju upravo na primorju. Doduše naša ekipa se vratila, ali smo pustili pipke, pa i dalje dobijamo informacije šta se dešava na Jadranu.

Crna Gora, naročito Budva krije mnoge tajne. Za sad vam donosimo dve ekskluzivne priče. Poznata pevačica, zvaćemo je Munja, upala je u vrzino kolo. Naime, pre nekoliko meseci je otpočela vezu sa jednim sportistom koji je oženjen. E, sad. On je otišao na odmor sa porodicom u Dobrotu, a ona nije mogla da izdrži, već je zapucala za njim. Smestila se u Kotor i jedno veče su se sreli na šetalištu. Kad ju je video skockanu, sređenu, napucanu, poludeo je. Nije znao šta ga je snašlo. Sa jedne strane supruga, a sa druge ljubavnica koju nije očekivao. Munja je na društvenim mrežama objavljivala informacije iz Beograda, a zapravo je bila blizu njega. Zvaćemo ga Zlatni. Porodicu je vratio u hotel i otišao da se vidi sa njom. Ženi je rekao da mora da udahne svež vazduh. Munja i Zlatni su se našli na obali mora i nastao je pravi haos. I školjke su se u Jadranu tresle koliko su se svađali. Tako se bar ona požalila drugarici koja nam je pokazala prepiske. Zamerio joj je što je došla bez njegovog znanja, pa što mu pred ženom šalje tajne signale, pa što je došla na isto mesto da ga pravi nervoznim. Toliko ju je vređao da ga je blokirla. Kako je rekla veče se završilo u suzama. On je ostavio na plaži i vratio se ženi. Šta će dalje da bude, ostaje nam da vidimo.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Njena koleginica, takođe folk zvezda, imala je burnu letnju aferu. Zvaćemo je Bucka. Dečka ima, ali je radni period na moru koristila da zavodi sportiste. Ne jednog, nego nekoliko njih. Ulazi u četvrtu deceniju, pa se dala u akciju. A ove sezone su se na primorju sjatili fudbaleri, košarkaši, odbojkaši. Bucka je zavela košarkaša i njegovog kolegu fudbalera. Obojici je obećavala seks šemu, ali pod uslovom da joj finansijski pomognu. Jedan je pristao, drugi se još premišlja, a njen dečko ju je definitivno otkačio. Znate kakvi su fudbaleri, pričaju i hvale se među sobom, pa je došla infomarcija do njega šta mu izabranica radi na primorju i odmah su prekinuli vezu. Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Stars Naslovna, Stars Naslovna 22.08.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs

00:48

NE MORAŠ DA PEVAŠ O GENITALIJAMA DA BI BILA BROJ JEDAN Stanišić o koncertu Prijović: Pre 10 godina sam znala da će BITI ZVEZDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja