OVO JE DEČKO ELENE KARAMAN! Pred njim su se svlačile najlepše žene sveta, a on se topi u naručju Srpkinje (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

OVO JE DEČKO ELENE KARAMAN! Pred njim su se svlačile najlepše žene sveta, a on se topi u naručju Srpkinje (FOTO)

Stars -

Fotograf Dušan Reljin i dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić već duže vreme uživaju u vezi nakon njenog razvoda od Jugoslava Karića.

Elena često objavljuje fotografije sa njim, a sada je imala posebnu priliku. Naime, Dušanu je rođendan, a tim povodom se Elena oglasila na mrežama. Ona je objavila zajedničku crno-belu fotografiju na kojoj ga grli, a čestitke su se nizale.

Dušan Reljin
foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, Dušan Reljin je Beograđanin sa norveškim državljanstvom i stalnom adresom u Njujorku. Njegovo ime dobro je poznato u krugovima svetske javne scene, jer je sarađivao sa prestižnim magazinima i brojnim svetskim zvezdama, poput Mišel Fajfer, Džesike Čejsten, Robeta del Nadža iz sastava „Masiv atak“, Harvija Kajtela, Vilijama Defoa, Eve Longorije, Kim Kardašijan Vest, Džastina Bibera, Igija Popa, Šarliz Teron, Kejt Mos, Džulijan Mur, Marine Abramović...

U jednom intervjuu rekao je da je Kim Kardašijan Vest delovala veoma skromno, a da je Biber bio apsolutno odvratan. Otkrio je tada da je u Njujorku, na dva bloka od njegovog stana živeo čuveni Dejvid Bouvi.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

"On je oduvek bio moj veliki idol. Radili smo zajedno nekoliko puta i tako smo se upoznali, odnos nam je tada bio potpuno profesionalan. A onda sam jednog jutra sa svojim srednjim sinom išao na kafu u kafić na Lafajet stritu, a tamo smo videli samo Dejvida kako sedi za jednim stolom. Imao isti kačket kao moj sin. Dok sam otišao po kafu, moj sin i on su razmenili kačkete, a kada sam došao, počeli smo da pričamo i podsetio sam ga da smo radili zajedno. Kasnije smo postali bliski prijatelji i viđali se sve češće“, pričao je pre četiri godine.

Podsetimo, Elana Karić već duže vremena izvodi razne rituale i obrede, te pratioce na Instagramu svojim objavama ostavlja bez teksta.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja