MOZAICI I STEPENIŠTE OD ČISTOG 24-KARATNOG ZLATA: U ovoj vili živi Draško Stanivuković! UNIKATNI NAMEŠTAJ, UMETNIČKA DELA, IKONE
Foto: Printscreen

bosanski Versaj

MOZAICI I STEPENIŠTE OD ČISTOG 24-KARATNOG ZLATA: U ovoj vili živi Draško Stanivuković! UNIKATNI NAMEŠTAJ, UMETNIČKA DELA, IKONE

Stars -

Sve puno

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, posle priča da je bio u vezi sa pevačicom Tanjom Savić, ponovo je u živi javnosti zbog estrade, budući da je zabranio nastupe na javnom mestu reperima Desingerici (Dragomiru Despiću) i Pljugici (Luku Bijeloviću), a založio se i da ostalim izvođačima sa sličnim muzičkim žanrom i problematičnim tekstovima zabrani nastupe u Banjaluci.

Draško je, naime, u svom saopštenju na društvenim mrežama naveo da "Banja Luka neće podržati neprimeren sadržaj", pod čime je mislio na pesme i nastupe kontroverznog dvojca.

05:07

GRADONAČELNIK BANJALUKE O ZABRANI VULGARNOSTI I NOVOM PRAVILNIKU

Inače, gradonačelnik Banjaluke živi u vili koja vredi nekoliko miliona. Na ovom impozantnom imanju je, između ostalog, i Goga Sekulić snimala spot. Kralj raskoši Draško Stanivuković živi u neviđenom luksuzu.

Osim što sjedi on i hoda po zlatnim garniturama. Prema pisanju izvođača radova u kuću su ugrađeni mozaici od čistog zlata 24-karatnog. Ovo je bosanski Versaj.

Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Youtube/area7

Ova luksuzna nekretnina je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde, da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Stanivuković je svojevremeno za ATV rekao je da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su želeleli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.Tako je fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena 3 spota.

Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Youtube/area7

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno. Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva dela, knjiga o Patrijarhu Pavlu...

Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Youtube/area7

U prostoriji za proslave imaju unikatni nameštaj - čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička dela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata. Tu su i brojne ikone i porodične fotografije. On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:00

Draško Stanivuković zabranio nastupe u Banjaluci svim trep izvodjačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track