BILA JE UBEĐENA U SVOJU POBEDU: Bivši zadrugar otkrio Anin tajni plan pre rijalitija "Kad ja uđem Kija će biti mala beba"
Foto: Printscreen/Instagram

BILA JE UBEĐENA U SVOJU POBEDU: Bivši zadrugar otkrio Anin tajni plan pre rijalitija "Kad ja uđem Kija će biti mala beba"

Stars -

Miljan Vračević gostovao je u emisiji "Narod pita" i progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić i Anom Ćurčić.

Bivši zadrugar otkrio je detalje Anine taktike i tvrdio da je sve vreme bila ubeđena u pobedu.

Miljan Vračević
foto: Printscreen

- Koje je tvoje mišljenje o emisije sa Anom i Aleksandrom i generalno o njihovom odnosu? - pitala je voditeljka.

- Aleksandra joj je u toj emisiji objasnila jer se ponašala kao dama. Kad je ušla, Ana, ne znam zašto je bila uz Aleksandru kada joj zaštita uopšte nije bila potrebna, da bi posle rekla da je Zvezdana ostavila zbog nje. To je njena prva kontradiktornost. Kada je ušla sa moje strane je bila apsolutno podržana iako je Zvezdan uvek bio uz mene. Na početku je imala veliki kredibilitet koji nije opravdala - rekao je Miljan.

Miljan Vračević
foto: Printscreen

- Kako komentarišeš što je nije čestitala Aleksandi pobedu? -pitala je voditeljka.

- Ana je bila ubeđena u svoju pobedu i poistovetila se sa Kijom Kockar. Kad je Kija ušla družila se samo sa Anom Korać i sa mnom. Ona je pokušala da nagovori Vanju da uzme njen profil i čak rekla "Kad ja uđem Kija će biti mala beba". Bila je mnogo kontradiktorna do te mere da i mi koji smo bili dobri sa njom nismo znali kako da je odbranimo jer ni ona sama nije znala šda da kaže. Otvorila je mnoge teme koje nije zatvorila, ni od ovog sada najavljivanog raskrinkavanja koje je najavila nema ništa. Kad počne nova sezona mi ni nećemo biti interesantni -započeo je Miljan pa nastavio:

- Ako neko ne poštuje sebe on se dovede u ovakve situacije. Ako ne poštuje svoje najmilije, on im priredi onakve situcije. Ako ja prodam svakog svog drugara ja ni tebi Ana ne mogu da budem drug. Nema tu neke velike pameti. Svi mi koji smo bili uz jednu personu niko više nije uz nju - završio je Miljan.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track