JAVNOST BRUJI O BOSANCU, A OVO NIKO NIJE ZNAO! Najveći strah harmonikaša zapavo nema veze sa sinom!
Foto: Damir Dervišagić

JAVNOST BRUJI O BOSANCU, A OVO NIKO NIJE ZNAO! Najveći strah harmonikaša zapavo nema veze sa sinom!

Stars -

Dragan Stojković Bosanac je srpski harmonikaš, kompozitor, producent i aranžer. Oženjen je Dunjom Stojković s kojom ima dvoje dece sina Aleksandra i ćerku Aleksandru.

Saša Popović, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

Bosanac je sarađivao sa brojnim zvezdama narodne muzike, poput Halida Bešlića, Šabana Šaulića, Vesne Zmijanac, Nade Obrić, Biljane Jevtić, Šerifa Konjevića i drugih. Ipak, široj javnosti postao je poznat pre 2016. godine kao član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

On je tokom ovog takmičenja postao mentor mnogim učesnicima, kojima je preneo svoje znanje i zalagao se za njihov plasman, a svako od njih imao je za Bosanca samo reči hvale.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Instagram

Iako je poznat po britkom jeziku, Stojkovića smatraju jednim od najrealnijih komentatora, a za mnoge je on strah i trepet.

Bosanac je u jednom intervjuu priznao da, kada je prvi put dobio priliku da uđe u studio, uopšte nije razmišljao o novcu i materijalnoj dobiti, već samo uspehu onoga što tada radi.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:03

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC DOŽIVLJAVAO NEPRIJATNE SCENE OD ĆERKE NA NASTUPIMA: Ovako sam ga nazivala, a od tad ga ne zovem tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track