BUBI I DŽALI BLOKIRANA FIRMA! Sumnja se da je preko nje njihov menadžer prao pare od KRIMINALNIH RADNJI!
Foto: Printscreen/Instagram

novi detalji prekida saradnje

BUBI I DŽALI BLOKIRANA FIRMA! Sumnja se da je preko nje njihov menadžer prao pare od KRIMINALNIH RADNJI!

Stars -

Buba Koreli i Džala Brat našli su se u problemu zbog menadžera Admira Arnautovića Šmrka, s kojim su nedavno prekinuli saradnju.

Jala Brat, Buba Koreli
foto: Dragana Udovičić, Printscreen

Naime, njima je, kako tvrdi izvor iz Sarajeva, blokirana firma preko koje su poslovali, a koja je registrovana u Beču, zbog sumnje da je preko nje Arnautović prao novac.

Sve se dogodilo nakon Šmrkovog hapšenja u septembru 2022. godine. On je tada lišen slobode u sklopu akcije "Bumerang", koja se odnosila na organizovani kriminal, pranje novca i druga krivična dela.

Tada su na osnovu naredbe suda Bosne i Hercegovine izvršeni pretresi na tri lokacije na području Kantona Sarajevo, i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti izvršenja krivičnih dela.

Jala Brat, Buba Koreli
foto: Printscreen Amidži šou

- U toku istrage naloženo je i da se ispita firma koja se vodi na ime poznatog dvojca, a koji je poslovao pod palicom svog menadžera. Češljali su poslovanje jer je postojala sumnja da se preko nje prao novac od kriminalnih radnji, pre svega prodaje narkotika - kaže naš izvor iz Sarajeva upućen u ceo slučaj. Arnautović se trenutno nalazi u kućnom zatvoru s nanogicom.

Podsetimo, kao što smo pisali, Buba i Džala odbili su da produže ugovor s dugogodišnjim menadžerom jer su otkrili da ih je potkradao. Kako je ispričao izvor, ugovarao im je nastupe za 16.000 evra i od toga uzimao unapred dogovoreni procenat, a njima prijavljivao da im je cena 13.000 evra.

Kurir

Bonus video:

00:59

POČETAK KRAJA: Buba Koreli i Jala Brat doživeli potpuni FIJASKO, bez srpske publike PUKLI, novi album doživeo suvi DEBAKL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja