SANJA KUŽET ODLUČILA DA UKLONI SVE BORE I ZNAKE STARENJA NA SEBI! Pokazala novo LICE, voditeljka sada OVAKO IZGLEDA
Sanja Kužet, Foto: Ana Paunković

sada izgleda ovako

SANJA KUŽET ODLUČILA DA UKLONI SVE BORE I ZNAKE STARENJA NA SEBI! Pokazala novo LICE, voditeljka sada OVAKO IZGLEDA

Stars -

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, otišla je na remont lica pred početak nove sezone pomenutog takmičenja.

Ona je ceo proces podelila sa pratiocima na društveno mreži Instagram, a onda je pokazala kako izgleda njeno lice nakon tretmana i bez trunke šminke.

- Otišla sam na drugi tretman mezoterapije kojim uklanjam sitne bore i poboljašavm hidrataciju i elastzičnost kože. Nakon toga mogu potpuno neometano da nastavim svoje dnevne aktivnosti - objasnila je Sanja i pokazala svoje lice bez trunke šminke što je izazvalolavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Sanja Kužet
foto: Printscreen

Podsetimo, Sanja Kužet je nedavno otkrila kako reaguje na lavinu lepih reči koje svakodnevno stižu na račun njenog izgleda.

–Mislim da su mi bili dobri koraci u predstavljanju same sebe, u smislu gradnje imidža. Pravi put sam birala, iako se nisam trudila skrenula sam pažnju definitivno. Drago mi je što posle dvadeset godina karijere i sa mojih četrdeset godina mi kažu da sam lepa. Prija mi kad čujem takve komentare- iskrena je Sanja.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track