SLOBINA JELENA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Uznemirena kao nikada pre, morala je hitno da POBEGNE, videla je grozne scene! (FOTO)
Jelena i Sloba, Foto: Nemanja Nikolić

uznemirena

SLOBINA JELENA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Uznemirena kao nikada pre, morala je hitno da POBEGNE, videla je grozne scene! (FOTO)

Stars -

Supruga folkera Sloba Radanović, Jelena Radanović potresla se nakon jezivog prizora o ZOO vrtu u Boru, oglasila se na Instagram profilu, te istakla koliko više nije mogla da podnese vesti koje su strahotne.

Ona je na Instagram profilu napisala i opisala situaciju​​​​​​​, koja joj se nedavno desila, te podstakla sve na razmišljanje:

- Mrzim ZOO vrtove, a delfin šou je nešto najtužnije što sam u životu videla,nisam mogla ni da plivam, ni da se slikam, Luka se slikao i pobedli smo odatle... 5 dana nisam mogla da izbacim to iz glave. Šta je tamo za aplauz? Šta je tamo zabavno? Delfini koji su ukradeni iz mora i zatvoreni u bazen koji je mali i za čovek... Svakoga dana imaju šou, gladni, depresivni i usmrdeli - napisala je Jelena na Instagramu.

Jelena Radanović zgrožena zoo vrtom
Jelena Radanović zgrožena zoo vrtomfoto: Printscreen/instagram/jejaradanovic

Podsetimo, slika izgladnelog jelena, tigra, ali i drugih životinja podigle su ogromnu prašinu i dok ljudi s nevericom gledaju u kakvim uslovima borave nedužne životinje, spekulisalo se i o tome da bi nadležni zbog ovoga trebalo da snose krivičnu odgovornost.

Kurir / Republika

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track