"BEZVEZE JE BITI KRALJ BAKŠIŠA!" Dragi Domić otkrio: Morate da zaslužite NOVAC OD GOSTIJU, uzimajte ga jedino u OVOM SLUČAJU
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"BEZVEZE JE BITI KRALJ BAKŠIŠA!" Dragi Domić otkrio: Morate da zaslužite NOVAC OD GOSTIJU, uzimajte ga jedino u OVOM SLUČAJU

Stars -

Pevac Dragi Domić vec duze vreme poseduje nekretninu u Budvi, pa cesto svoje vreme provodi na Jadranskom primorju.

On se nedavno nasao sa ekipom Kurir televizije i Ivanom Gajićem pa je otvoreno progovorio o estradi, ali I o tome da li je konacno nasao nezniju polovinu.

- Kada kažu da sam naslednik Šabana Šaulića ja kažem da nisam jer neću da uzimam titulu nečega što je neprikosnoveno i neprevaziđeno. Ne želim da se petjem u to. Nisam ja jedini, ima njih milion za koje pišu da su naslednici, tako da ko hoće neka bude, neka prihvati, nije problem nikakav - rekao je Domić.

04:10

BEZVEZE JE BITI KRALJ BAKŠIŠA! Pevač otkrio: Morate da zaslužite NOVAC OD GOSTIJU, uzimajte ga jedino u OVOM SLUČAJU

Dragi Domić nastupa često na privatnim veselima, neki čak smatraju da je on jedan od onih koji dobro umeju da zarade bakšiš. Pitali smo ga dali je to tačno.

- Meni je to malo, ne znam, bez veze. Kao kraljevi bakšiša. Kada pogledaš, svaki drugi je kralj bakšiša, svaka treća kraljica, nije stvar u tome. Stvar je da ako već uzmete taj novac od gostiju, morate da ga zaslužite, da ga uzmete jer ste stvarno to iskreno uradili, preneli, da ste stvarno dočarali ono šta izvodite - rekao je.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track