Najnovije vesti

ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE SVADBU DALEKO OD SRBIJE! Posle crkvenog venčanja, evo gde i kad organizuju GALA VESELJE
Foto: Instagram, Shutterstock

radost

ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE SVADBU DALEKO OD SRBIJE! Posle crkvenog venčanja, evo gde i kad organizuju GALA VESELJE

Stars -

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj zavetovali su se u tajnosti na večnu ljubav pred Bogom.

Oni su sudbonosno "da" izgovorili u manastiru Rajinovac nedaleko od srpske prestonice pred desetak ljudi, dok oni već neko vreme imaju planove za veliku svadbu.

Anastasija i Nemanja će, naime, organizovati svadbeno veselje na leto sledeće godine, ali se ono neće dogoditi u Srbiji.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen, Nenad Kostić

Rešeni su da svadba bude u Španiji, pa će tamo okupiti sve drage ljude, a sigurni su da će svi sa zadovoljstvom doći u ovu evropsku državu, ne bi li im ulepšali poseban dan.

Gudelj dugo živi u Španiji, jer igra za "Sevilju", dok je Anastasija u više navrata pričala koliko je oduševljena tom državom. Ražnatovićeva kuma na crkvenom venčanju bila je najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Gudelju je kumovao takođe drug iz detinjstva.

Anastasija i njen suprug su, inače, gorepomenut manastir u Begaljici izabrali jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina. Cecin duhovnik Stefan Šarić godinama je služio službu upravo u ovom manastiru.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track