KARLEUŠA ZA ČIZME, NAOČARE I NARUKVICU DALA 5.000 €! Sve pršti od luksuza i marki, ovakve SVEMIRSKE cvike još NISTE videli (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

diva

KARLEUŠA ZA ČIZME, NAOČARE I NARUKVICU DALA 5.000 €! Sve pršti od luksuza i marki, ovakve SVEMIRSKE cvike još NISTE videli (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša nema greške kada je izbor autfita u pitanju, a tako je bilo i ovog puta, kada se na promociji svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega" pojavila obučena u bež od glave do pete.

Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić

JK je sa džinovskim čizmama i šeširom, opet šokirala sve prisutne, te je još jednom dokazala zašto je naširoko smatrana modnom ikonom.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Džinovske čizme futurističkog dizajna koje je Karleuša ponela delo su manje poznatog brenda "Windowsen", a koštaju tričavih 3.500 evra, dok je na ruci ponela neupadljivu narukvicu "kartije" od 810 evra.

Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić

Karleuša se tokom večeri presvukla još dva puta, a za intervju sa medijima ponela je naočare brenda "luj viton" od 980 dolara. U pitanju su naočare u formi maske koje se stavljaju preko glave i rasprodate su već mesecima i koje su apsolutni hit već mesecima.

1 / 7 Foto: Printscreen

Podsetimo, Jelena je u intervjuu za Kurir ispričala da ima puno talenata sem muzike o kojima se u javnosti ništa ne zna.

Jelena Karleuša promocija albuma, Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić

- Imam ja puno talenata koje ćeš ti uskoro otkriti, jer sam ja tek počela. Ja sam mlada žena. Lepo crtam i slikam, pišem, oblačim se, pevam i igram... Ja sam multitalentovana žena koja je tek na početku svoje karijere. Prvih 30 godina karijere je iza mene. Krećemo sa novom generacijom, preskočili smo jedno 11 godina. Došli su neki novi klinci i sada je za njih nova era - rekla nam je pevačica.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja