KOJI KRALJ! ZA 3 STIHA PALO 1.000 €! Aca Lukas napravio HAOS na romskoj svadbi, novčanice od 200 € samo se SLAGALE po tastaturi!
Foto: Printscreen/Instagram, Nenad Kostić

kralj veselja

KOJI KRALJ! ZA 3 STIHA PALO 1.000 €! Aca Lukas napravio HAOS na romskoj svadbi, novčanice od 200 € samo se SLAGALE po tastaturi!

Stars -

Pevač Aca Lukas napravio je pravi lom kada je zapevao na jednoj gala romskoj svadbu pod šatrom u okolini Beograda. On je, zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović, bio iznenađenje i ekskluziva za mladence, a koliko su zvanice bile oduševnjene, kao i sama mlada, pokuje pozamašan bakšiš koji je uzeo samo za nekoliko strofa.

06:55

Lukas za tri stiha uzeo brdo evrića

Lukasa je samo za tri sitiha "Nisam proživeo" uzeo 1.000 evra. Koliko se toliko dobro proveo, a i dobro zaradio da je ostao i produžio mnogo duže od ugovorenog. Navodno je folker za svirku uzeo 30.000 evra, a uz bakšiš mu je noć bila fenomenalna.

Podsetimo, jedna od najvećih romskih svadbi održana je u sredu pod šatrom u okolini Beograda, gde je sve odisalo glamurom i sjajem. Pevali su Beki Bekić, ali i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je za samo sat vremena uzela 50.000 evra.

kurir.rs

Bonus video:

02:38

Na gala svadbi pod šatrom pevali Ceca i Lukas, Santana vodio program

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track